advies-verlichting-voor-winkel

Winkelverlichting

Op zoek naar de beste winkelverlichting, voor de beste prijs? Het is belangrijk om op te vallen tussen de concurrentie, met dynamische verlichting, op maat gemaakte lichtadviezen of speciale LED winkelverlichting. Hierdoor weet u zeker dat u van potentiële voorbijgangers ook klanten maakt! Laat de verlichtingsspecialist u helpen.

winkel-railverlichting-advies

Lopen klanten aan uw winkel voorbij?

De verlichting in uw winkel is een van de meest belangrijke aspecten binnen het ontwerp. Met de verlichting wordt sfeer bepaald en kan het koopgedrag worden beïnvloed. Zelfs gewenste looproutes binnen uw winkel kunnen met behulp van licht worden bereikt. Door onze ervaring in het adviseren bij winkelverlichting, heeft u aan Lightsale een partij waarmee bovenstaande doelen bereikt kunnen worden. Van lichtplan tot realisatie en zelfs installatie. Kijkt u voor de laatste referenties hier.

Wilt u ook opvallen met uw winkel?

Iedere soort onderneming heeft zijn eigen wensen. Als bakker moet uw brood en gebak optimaal worden verlicht, het moet de juiste levendige kleur hebben en uw slagroom moet witter dan wit zijn. Als slager wilt u uw vlees zo aantrekkelijk mogelijk presenteren, en als kledingwinkel is het belangrijk dat kleuren zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Ieder product is uniek en heeft een andere manier van belichting nodig. Dat begrijpen wij goed en daarom kunt u bij ons terecht voor al uw specifieke lichtwensen.

  • Voorkom een spiegelende etalage
  • Optimale presentatie van uw producten
  • Optimale sfeer van uw winkel
  • Maak van voorbijgangers ook klanten
  • Zorg ervoor dat uw etalage opvalt

Waarom Lightsale?

Wij zijn lid van het lichtregister. In dit register staan lichtprofessionals vermeld die met hun registratie kunnen aantonen dat zij over de vereiste opleidingen/kennis beschikken en dat zij deze lichtkennis op een continue wijze actueel houden. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij de juiste kwaliteit leveren.

Winkelverlichting LED

Bij Lightsale zijn we gespecialiseerd in LED verlichting. LED winkelverlichting brengt vele voordelen met zich mee. Het is namelijk een duurzaam en energiezuinig alternatief. Met deze vorm van winkelverlichting kunt u maar liefst 50% besparen op de energiekosten. Het gebruik van LED verlichting in uw winkel biedt de volgende voordelen.

  • Lagere energiekosten: bespaar tot wel 50%
  • LED lampen worden minder warm en dus is er minder kans op brand
  • LED winkelverlichting heeft een lange levensduur
  • Het bevat geen UV-straling: verlichte producten verkleuren niet
  • Optimaal uitlichten van uw producten

Benieuwd naar onze LED verlichting klik dan hier.

Van lichtplan tot en met de installatie

Wenst u meer informatie, neemt u dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een professionele begeleiding, een deskundig lichtplan, professionele installatie en een unieke lichtbeleving! Wanneer u daar behoefte aan heeft kunnen wij tevens zorgen voor een vakkundige installatie van de verlichting.

Omzet verhogen door licht?

Door uw winkel op de juiste manier te verlichten ontstaat er sfeer. Wij weten dat als geen ander. Van bloemist tot slagerij, van kapsalon tot touristenzaak, wij hebben ze geholpen. Door op een goede, sfeervolle manier de verlichting te verzorgen, draagt dit ook vaak bij aan een omzetverhogend effect! Wij zijn uw specialist!

Bent u klaar voor hogere omzetten in uw winkel?

Vul hieronder uw gegevens in, en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op! Verlichting draagt bij aan een positief gevoel in uw winkel.

Liever direct zelf shoppen?
Vanaf vandaag goed licht!

Na uw aanvraag nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen.
We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.