Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Verlichtingsadvies › Winkelverlichting

Op zoek naar de beste winkelverlichting, voor de beste prijs? Het is belangrijk om op te vallen tussen de concurrentie, met dynamische verlichting of op maat gemaakte lichtadviezen. Hierdoor weet u zeker dat u van potentiële voorbijgangers ook klanten maakt! Laat de verlichtingsspecialist u helpen.

Ontvang vrijblijvend lichtadvies

Lopen klanten aan uw winkel voorbij?

De verlichting in uw winkel is een van de meest belangrijke aspecten binnen het ontwerp. Met de verlichting wordt sfeer bepaald en kan het koopgedrag worden beïnvloed. Zelfs gewenste looproutes binnen uw winkel kunnen met behulp van licht worden bereikt. Door onze ervaring in het adviseren bij winkelverlichting, heeft u aan Lightsale een partij waarmee bovenstaande doelen bereikt kunnen worden. Van lichtplan tot realisatie en zelfs installatie. Kijkt u voor de laatste referenties hier.

winkel-railsverlichting-advies

Wilt u ook opvallen met uw winkel?


Iedere soort onderneming heeft zijn eigen wensen. Als bakker moet uw brood en gebak optimaal worden verlicht, het moet de juiste levendige kleur hebben en uw slagroom moet witter dan wit zijn. Als slager wilt u uw vlees zo aantrekkelijk mogelijk presenteren, en als kledingwinkel is het belangrijk dat kleuren zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Ieder product is uniek en heeft een andere manier van belichting nodig. Dat begrijpen wij goed en daarom kunt u bij ons terecht voor al uw specifieke lichtwensen.


Waarom Lightsale?

Wij zijn lid van het lichtregister. In dit register staan lichtprofessionals vermeld die met hun registratie kunnen aantonen dat zij over de vereiste opleidingen/kennis beschikken en dat zij deze lichtkennis op een continue wijze actueel houden. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij de juiste kwaliteit leveren.

Hoofden-2
verlichting-in-mijn-winkel

Van lichtplan tot en met de installatie

Wenst u meer informatie, neemt u dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een professionele begeleiding, een deskundig lichtplan, professionele installatie en een unieke lichtbeleving! Wanneer u daar behoefte aan heeft kunnen wij tevens zorgen voor een vakkundige installatie van de verlichting.

Wat anderen van ons vinden

verlichting-winkel-advies

Omzet verhogen door licht?

Door uw winkel op de juiste manier te verlichten ontstaat er sfeer. Wij weten dat als geen ander. Van bloemist tot slagerij, van kapsalon tot touristenzaak, wij hebben ze geholpen. Door op een goede, sfeervolle manier de verlichting te verzorgen, draagt dit ook vaak bij aan een omzetverhogend effect! Wij zijn uw specialist!

Bent u klaar voor hogere omzetten in uw winkel?

Vul hieronder uw gegevens in, en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op! Verlichting draagt bij aan een positief gevoel in uw winkel.
Vraag vandaag advies aan!

Na uw aanvraag nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen.

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Verzenden

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.