Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen

Verlichtingsadvies › Winkelverlichting

Uw winkel optimaal verlichten

De verlichting in uw winkel is een van de meest belangrijke aspecten binnen het ontwerp. Met de verlichting wordt sfeer bepaald en kan het koopgedrag worden beïnvloed. Zelfs gewenste looproutes binnen uw winkel kunnen met behulp van licht worden bereikt. Door onze ervaring in het adviseren bij winkelverlichting, heeft u aan Lightsale een partij waarmee bovenstaande doelen bereikt kunnen worden. Van lichtplan tot realisatie en zelfs installatie. Kijkt u voor de laatste referenties hier, of neemt u contact op voor een vrijblijvende afspraak. tel: 036 26 000 36

verlichting-winkel-lichtplan

Speciale lampen voor iedere soort winkel


Iedere soort onderneming heeft zijn eigen wensen. Als bakker moet uw brood en gebak optimaal worden verlicht, het moet de juiste levendige kleur hebben en uw slagroom moet witter dan wit zijn. Als slager wilt u uw vlees zo aantrekkelijk mogelijk presenteren, en als kledingwinkel is het belangrijk dat kleuren zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Ieder product is uniek en heeft een andere manier van belichting nodig. Dat begrijpen wij goed en daarom kunt u bij ons terecht voor al uw specifieke lichtwensen. Lightsale stelt graag een op maat gemaakt lichtplan met u samen.

Lichtadvies op maat

Wanneer u graag met ons in gesprek gaat over de mogelijkheden en opties van lichtgebruik in uw winkel, kunt u uw gegevens achterlaten beneden aan de pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Waarom Lightsale?

Wij zijn lid van het lichtregister. In dit register staan lichtprofessionals vermeld die met hun registratie kunnen aantonen dat zij over de vereiste opleidingen/kennis beschikken en dat zij deze lichtkennis op een continue wijze actueel houden. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij de juiste kwaliteit leveren.

winkel-railsverlichting-advies

LED Winkelverlichting

Led is bij uitstek een zeer energiezuinig en duurzaam product, wij kunnen u adviseren bij het selecteren van de juiste producten zoals led downlights of railspots voor in uw winkel. Wij houden bij de overstap naar led altijd rekening met de huidige situatie, dezelfde lichtopbrengst en het behouden van de sfeer die uw winkel zo prettig maakt. Iedere winkel en iedere situatie is uniek en vraagt om een stukje maatwerk!

Van lichtplan tot installatie...

Wenst u meer informatie, neemt u dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een professionele begeleiding, een deskundig lichtplan, professionele installatie en een unieke lichtbeleving!

  • Lid van het lichtregister
  • Advies op maat, bij u op locatie
  • Eigen showroom in Almere (op afspraak)
  • Binnen 3 dagen een offerte

Wij zullen uw gegevens vertrouwelijk behandelen, in een veilige omgeving. Meer info?
Gratis lichtadvies?

Bent u geïnteresseerd? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u voor een geheel vrijblijvend advies.

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoon *
Verzenden
Of bel ons op: 0362600036

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.