Lightsale verlichtingsadvies icon

Lichtadvies voor uw winkel

Hoge energiekosten?

Direct besparen met hoge kwaliteit LED winkelverlichting

Ervaring?

Al meer dan 15 jaar verlichten wij elk type winkel

Waarom overstappen?

Ontdek onze hoge lichtkwaliteit, hoge efficiëntie en kleurechtheid

Uw concept?

Wij dragen bij aan uw concept met maatwerk verlichtingsoplossingen binnen uw huisstijl

Lightsale laat uw etalage stralen

In uw winkel wilt u uw producten optimaal tot hun recht laten komen. Dat kan alleen met de juiste belichting. Dat klinkt logisch, maar wat houdt dat nu precies in?

Het inrichten van een nieuwe of te verbouwen winkel vergt veel denkwerk. Welke vloer- en wandbekleding passen het beste bij het winkelmeubilair? Waar gaan we alles neerzetten voor de beste looproutes? Welke producten geven we de beste plek? Het is een hele puzzel waar terecht veel tijd in wordt gestoken. Want als alles klaar is, dan ga je ook wat moois zien.

Voordat het zover is, moeten de plaatjes op de ontwerptekening nog wel realiteit worden. Dat is werk voor experts. Immers, zonder de juiste verlichting is een winkel nauwelijks meer dan het voorportaal van een magazijn. Presentatie is namelijk veel meer dan alleen de opstelling van de producten. Het is de combinatie van een zorgvuldige indeling van de winkel, een doordachte uitstalling van de producten, en een uitgekiend lichtontwerp dat alles samenbrengt.

Wij van Lightsale vinden dat uw winkel eigenlijk pas ècht tot leven komt met behulp van een deskundig lichtplan!

lichtplan en railsverlichting in amsterdam

Uitgelicht
werk

Lightsale kijkt verder

Wij kijken naar alle facetten van uw winkel, niet alleen naar uw vitrinekast. Ook de hoogte en indeling van de winkelruimte zijn belangrijk. Daarnaast hebben de kleuren en materialen die u wilt gaan gebruiken meer invloed dan u misschien denkt. In ons lichtontwerp houden wij hier rekening mee! De hoek waaronder iets moet worden verlicht, de kleur en intensiteit van dat licht; alles speelt een rol in het resultaat.

En de experts van Lightsale denken letterlijk ‘out of the box’. Wij nemen ook het licht dat van buiten komt in de vergelijking mee. Zo voorkomen wij dat uw zorgvuldig gekozen winkelverlichting niet wordt verstoord door invallend licht. U ziet het: wij nemen alle elementen mee in ons lichtplan.

Lightsale kijkt dus naar het hele plaatje en let ook op dingen die niet direct voor de hand liggen. Zó krijgt u een winkel die net zo mooi is – of mooier – als op de ontwerptekeningen.

Neem contact op met Lightsale voor een goed gesprek over licht. Wij maken graag een gedetailleerd lichtontwerp voor uw project. Dat ontwerp kunt u vervolgens door uw eigen installateurs uit laten voeren.

Als u dat wilt kunnen wij ook de gehele winkelverlichting installatie voor u laten uitvoeren. Wij werken uitsluitend met deskundige en erkende installateurs / partners. Zo verlichten wij ook uw werklast een beetje.

Hoe gaan jullie te werk?

1

Intake gesprek

U neemt contact op voor een vrijblijvende intake.

2

Opdracht

Na dit vrijblijvende gesprek kunt u ons de opdracht geven voor het maken van een ontwerp.

3

Goedkeuring

Na afstemming van de kosten voor ons ontwerp gaan we voor u aan de slag en inventariseren we de normen, wensen en eisen binnen uw bedrijf.

4

Ontwerp

We presenteren u ons ontwerp en de bijpassende prijsopgaaf.

5

Montage

Via één van onze partners in uw regio verzorgen we waar nodig de montage.

Vanaf vandaag goed licht

Bel mij terug voor een vrijblijvende intake!

WhatsApp ons
1
Scan de code
Wij helpen u graag verder