Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen

LightSale Kenniscentrum

In het LightSale kenniscentrum vindt u veel informatie over verlichting, verlichtingsplannen, besparingsadvies, vervangen van uw verlichting door energiezuinige LED armaturen.

Hoe dim ik led verlichting?

Het dimmen van led verlichting kent vele valkuilen, we nemen u mee in een kleine tour door de verschillende mogelijkheden. Gratis en voor niets!
Om direct duidelijkheid te scheppen zijn er verschillende soorten led lichtbronnen waar we direct onderscheid kunnen maken. Er is geen goed of fout, alleen sommige oplossingen bieden een beperkte mogelijkheid, en sommige oplossingen zijn juist geschikt om grotere aantallen te bedienen. Heeft u hulp ...

Lees verder

3F spanningsrails aansluiten

Het dimmen van led verlichting kent vele valkuilen, we nemen u mee in een kleine tour door de verschillende mogelijkheden. Gratis en voor niets!
Het verlichten van uw winkel of bedrijfspand met spanningsrails, wat zijn de voordelen en wat is de makkelijkste manier om dit te plaatsen? Wij hebben een kleine opsomming gemaakt om u op weg te helpen! Wanneer u kiest voor een 3 fase spanningsrails heeft u de mogelijkheid tot het maken van meerdere...

Lees verder

Basic of Expert verlichting in de winkel?

De winkelverlichting geeft potentiële bezoekers een ervaring, een beleving. In deze test proberen we het verschil tussen Basis en Expert te laten zien.
Het is voor velen verleidelijk om zo voordelig mogelijk te verlichten, met een zo klein mogelijk budget een zo groot mogelijke zee van licht produceren. Maar is dit in iedere casus het geval? Als we puur kijken naar de cijfers uit de lichtberekening voor een winkel van 10 x 10 meter kunnen we met ee...

Lees verder

Eenvoudig besparen op uw etalageverlichting met LED

Wilt u energie besparen door led verlichting in uw etalage te gebruiken? Ontdek in dit artikel hoe u op eenvoudige wijze etalage verlichting kunt installeren om direct kosten te besparen.
Wilt u energie besparen door led verlichting in uw etalage te gebruiken? Ontdek in dit artikel hoe u op eenvoudige wijze etalage verlichting kunt installeren om direct kosten te besparen. In dit artikel worden de volgende zaken besproken: ● Lumen per watt en besparing berekenen...

Lees verder
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.