Lightsale verlichtingsadvies icon

Bedrijfshal & Magazijn

Waarom overstappen?

Met onze lichtontwerpen voldoet u aan de geldende wet- en regelgeving

Veiligheid voorop!

Versoepel uw bedrijfsproces en voorkom lichthinder

Energiezuinig!

Wij dragen bij aan een enorme besparing op de verlichtingskosten binnen uw magazijn

Grote hallen vragen om goed licht

Productiehallen en magazijnen zijn vaak uitdagende locaties om goed te belichten. Meestal zijn ze groot en hoog, hiertoe gedwongen omdat ze grote productie- en verpakkingsmachines moeten herbergen. Moderne magazijnen moeten plaats bieden aan grote voorraden grondstoffen of andere productiemiddelen. En de opkomst van enorme distributiecentra stelt ook nieuwe eisen aan de verlichting.

Waar gewerkt wordt is goed licht van vitaal belang. Om prettig en precies te kunnen werken, maar ook voor de veiligheid van de mensen. Helder, koel wit licht is geen luxe in een productieomgeving. Integendeel, vaak is het een eerste vereiste.

De traditionele verlichting in de fabriekshal is vaak een combinatie van buitenlicht en de bekende armaturen met tl-buizen. Zeker in dit soort omgevingen worden die al snel stoffig en vuil. Elke maand geven ze daardoor wat minder licht. Haast ongemerkt lijkt de hal in een donkere kelder te veranderen.

Dat vuil zorgt ook dat de levensduur van uw dure lampen terugloopt. Maar schoonmaken en vervangen is een lastige klus in zo’n hoge hal. De productie moet immers wel doorgaan. In de praktijk stellen veel bedrijven dit liever zo lang mogelijk uit.

Ook uv-straling en chemische stoffen stellen speciale eisen aan de verlichting. Dat geldt voor productieruimten, laboratoria, magazijnen, noem maar op.

Met moderne led-armaturen geniet u direct van alle voordelen van de moderne techniek. De lichtkleur en lichtfrequentie is nauwkeurig instelbaar, wat in sommige ruimtes een absolute must is. Daarnaast is ledverlichting veel energiezuiniger dan traditionele verlichting. Uw boekhouder zal u dankbaar zijn.

Door ledverlichting te combineren met sensoren kunt u pas echt op de kleintjes letten. Immers, zo kunt u de verlichting in ongebruikte ruimtes en gangen dimmen of helemaal uitschakelen. De experts van Lightsale vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

assemblage verlichting werkplaats advies

Uitgelicht
werk

Gratis intake?

assemblage verlichting werkplaats advies

Niet zomaar een lampje ophangen

Ons vak is bijzonder. Het vereist diepgaande kennis over de eigenschappen van licht. Daarnaast moeten we voortdurend op de hoogte blijven van nieuwe technische mogelijkheden en (soms) beperkingen. Hoe goed uw technische dienst ook is, voor dit soort specialistische kennis heeft u een expert nodig.

Dit is waar Lightsale voor staat. Wij hebben de kennis en ervaring die u nodig hebt. Voor elke situatie maken wij een lichtontwerp dat ook over jaren nog voldoet aan uw eisen.

Bespaar tijd en geld. U heeft een lichtplan nodig? Van ons krijgt u iets beters: een lichtontwerp!

Wilt u ook de uitvoering van het lichtontwerp door ons laten uitvoeren? Dan is het goed om te weten dat Lightsale alleen samenwerkt met ervaren en deskundige installateurs.

Hoe gaan jullie te werk?

1

Intake gesprek

U neemt contact op voor een vrijblijvende intake.

2

Opdracht

Na dit vrijblijvende gesprek kunt u ons de opdracht geven voor het maken van een ontwerp.

3

Goedkeuring

Na afstemming van de kosten voor ons ontwerp gaan we voor u aan de slag en inventariseren we de normen, wensen en eisen binnen uw bedrijf.

4

Ontwerp

We presenteren u ons ontwerp en de bijpassende prijsopgaaf.

5

Montage

Via één van onze partners in uw regio verzorgen we waar nodig de montage.

Snel zelf een inschatting maken voor uw magazijn?

Met onderstaande calculator berekend u snel hoeveel armaturen er nodig zijn op basis van een draagrails lichtsysteem om aan een gewenst lichtniveau te voldoen en wat hiervan de kosten ongeveer zijn. Let erop dat dit een indicatie is. Voor een uitgebreid advies neemt u natuurlijk contact met ons op.

Hoeveel licht heb ik nodig in mijn bedrijfshal?

Lux is de hoeveelheid licht in een bepaalde ruimte per vierkante meter. Uiteraard is deze afhankelijk van verschillende invloedsfactoren, maar een snelle inschatting is met de calculator gauw gedaan. Om een indicatie van een lux niveau te geven, staan de volgende gegevens in de NEN-EN 12464;

  • Opslagruimtes: 100 lux
  • Magazijnruimtes: 150 lux
  • Expeditie ruimtes: 300 lux
  • Goederen ontvangst: 300 lux

 

De calculator baseert zich op ons lichtlijn systeem, waarover u via deze link meer informatie kunt vinden.

Vanaf vandaag goed licht

Bel mij terug voor een vrijblijvende intake!

WhatsApp ons
1
Scan de code
Wij helpen u graag verder