Lightsale verlichtingsadvies icon

Auto fotostudio LED plafond

Om hoogwaardige foto’s te maken voor de verkoop van auto’s is Lightsale gevraagd een compleet egaal verlicht plafond te creëren dat licht geeft. De verlichting is dimbaar middels een knop op de wand zodat voor elke situatie de juiste lichtsterkte kan worden gekozen. Een heel fraai resultaat waar de klant enorm blij mee is. Wilt u dat wij meedenken voor uw showroom of fotostudio? Neem dan contact met ons op.

Het voordeel van een eigen fotostudio voor de verkoop van auto’s is natuurlijk de snelheid en doorlooptijd. Doordat u in eigen beheer de meest mooie foto’s maakt vergroot dit de kans aanzienlijk op de verkoop van uw wagenpark. De verlichting is energiezuinig, flickervrij en wordt aangebracht op het originele plafond. Onder dit plafond wordt een speciaal doek geplaatst wat zorgt voor het diffuse licht. Let u erop dat hiervoor voldoende hoogte benodigd is, een hoogte van 3,5 meter of hoger is ideaal.

Professionele foto's in uw eigen studio

Bent u van plan een eigen fotostudio te maken voor het fotograferen van auto’s? Wij helpen u graag bij het verlichtingsvraagstuk. Zonder het gebruik van flitsers of moeilijk instelbare apparatuur is dit ideaal; iedere persoon binnen uw organisatie maakt vanaf nu mooie foto’s. Uiteraard hoeft dit niet altijd om auto’s te gaan, ook voor fietsenwinkels of scooterzaken is dit een zeer interessant concept. Zelfs voor de detailfoto’s van het interieur is geen aanvullend licht meer nodig.

Met dank aan Marco van Beek voor het vertrouwen en de prachtige resultaten.

Auto Fotostudio

Dimbaar led plafond

Wij maken de meest mooie foto's van onze voorraad.

WhatsApp ons
1
Scan de code
Wij helpen u graag verder