Lightsale verlichtingsadvies icon

Kantoorverlichting

Wet en regelgeving

Voldoe met onze lichtontwerpen aan Arbo, NEN en NSSV vereisten

Waarom overstappen?

Meer dan 15 jaar ervaring in het verlichten van elk type kantoor

Voorkom hoofdpijn!

Hoge lichtkwaliteit en kleurechtheid verlagen het ziekteverzuim

De mooiste merken

Wij zijn dealer van de mooiste lichtoplossingen binnen de markt

Beter licht voor beter zicht

Als het gaat om kantoorverlichting, zijn er talloze uitdagingen om rekening mee te houden. Een kantoorruimte wordt vaak gekenmerkt door een mix van verschillende lichtbronnen, zoals monitoren, ramen, plafondverlichting en bureauspots. Niet alleen verschillen deze lichtbronnen in lichtkleur, maar ook in intensiteit.

Wat vaak over het hoofd wordt gezien, maar zeker niet onbelangrijk is, is dat deze intensiteit ook nog eens voortdurend verandert. Buitenlicht is afhankelijk van de weersomstandigheden en het tijdstip van de dag. Hoe kunt u deze invloeden beheersen?

Daarnaast verandert de lichtafgifte van monitoren constant door de weergegeven beelden, terwijl de beeldschermen zelf ook nog eens individueel ingesteld kunnen zijn. Het is een zware belasting voor de ogen van kantoormedewerkers.

Voor werkgevers is het tevens een uitdaging om te voldoen aan de arbo-regelgeving. Er is dan ook veel kennis van lichttechniek nodig om hieraan te kunnen voldoen.

Bij Lightsale begrijpen we de complexiteit van kantoorverlichting. Met ons professionele lichtadvies en op maat gemaakte lichtplannen kunnen wij u helpen om een optimaal verlichte werkomgeving te creëren. Onze experts hebben de kennis en ervaring om de juiste balans te vinden tussen functionaliteit, sfeer en het welzijn van uw medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw kantoorverlichting naar een hoger niveau kunnen tillen.

Lichtplan op maat?

Bij Lightsale begrijpen we de complexiteit en uitdagingen voor lichtadvies bij kantoorverlichting. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied, bieden wij op maat gemaakte lichtplannen die voldoen aan Arbo, NEN en NSSV vereisten.

lichtplan lichtontwerp almere

Uitgelicht
werk

Vrijblijvende intake

Licht is belangrijk

Onze maatschappij vindt het normaal dat wij acht uur of langer op kantoor werken. Dat is een flinke belasting voor de ogen van de medewerkers, zeker als de verlichting niet optimaal is. De gevolgen laten zich raden: vermoeide ogen zijn minder alert. Vermoeide werknemers maken meer fouten en zijn minder productief. Het ziekteverzuim zal er ook door stijgen.

De conclusie is duidelijk: slechte verlichting is niet goed voor uw bedrijf. Toch hebben veel bedrijven nog altijd verouderde armaturen hangen. Lekker economisch, denkt u misschien, want die zijn al jaren geleden afgeschreven. Maar vergeet de kosten van het onderhoud niet. Tl-buizen moeten regelmatig vervangen worden en voordat ze ‘op’ zijn flikkeren ze er al lustig op los.

Voordelen van LED als kantoorverlichting

De voordelen van ledverlichting zijn inmiddels wel bekend. Onder invloed van technische verbeteringen zijn de toepassing en betrouwbaarheid nog verder toegenomen. Een groeiende acceptatie zorgt voor dalende prijzen, wat de investering in dit type verlichting nog interessanter maakt.

Ook andere argumenten maken de overstap naar de inmiddels bewezen led-technologie aantrekkelijk. De investering laat zich snel terugverdienen door de veel lagere energiekosten. Ook is er aanzienlijk minder onderhoud nodig, want ledverlichting gaat enorm lang mee. Wat nog wel eens vergeten wordt: het kleine formaat ten opzichte van de opbrengst maakt nieuwe creatieve oplossingen mogelijk.

Ook op andere plaatsen waar gewerkt wordt kan goed licht zorgen voor beter resultaten. Lees bijvoorbeeld ook onze pagina over het verlichten van bedrijfshallen en magazijnen.

indirecte kantoorverlichting en advies darklight

Onze werkwijze uitgelicht

1

Intake gesprek

U neemt contact op voor een vrijblijvende intake.

2

Opdracht

Na dit vrijblijvende gesprek kunt u ons de opdracht geven voor het maken van een ontwerp.

3

Goedkeuring

Na afstemming van de kosten voor ons ontwerp gaan we voor u aan de slag en inventariseren we de normen, wensen en eisen binnen uw bedrijf.

4

Ontwerp

We presenteren u ons ontwerp en de bijpassende prijsopgaaf.

5

Montage

Via één van onze partners in uw regio verzorgen we waar nodig de montage.

Vanaf vandaag goed licht op kantoor!

Bel mij terug voor een vrijblijvende intake!

WhatsApp ons
1
Scan de code
Wij helpen u graag verder