Lightsale verlichtingsadvies icon

Lichtontwerpen

Verlichtingadvies
residence, retail &
office

Bent u op zoek naar een vakkundig verlichtingsadvies voor uw etalage, winkel of horecagelegenheid? De specialisten van Lightsale stellen een op maat gemaakt lichtplan voor u samen. Hiermee wordt een perfecte balans tussen functionaliteit en sfeer verkregen. Of het nu gaat om een verlichtingsplan voor uw restaurant of kantoorruimte, met onze verlichtingsadviezen trekt u de aandacht en zet u uw onderneming in de spotlights. Gaat u binnenkort verbouwen of renoveren? Of wilt u graag energiebesparende verlichting laten aanbrengen in uw bedrijfsruimte? Bij Lightsale hebben we een passende oplossing voor elke soort verlichting.

Voorbeeld lichtontwerp
lichtlijnen advies ontwerp

Uitgelicht
werk

Werkwijze

1

Intake gesprek

U neemt contact op voor een vrijblijvende intake.

2

Opdracht

Na dit vrijblijvende gesprek kunt u ons de opdracht geven voor het maken van een ontwerp.

3

Goedkeuring

Na afstemming van de kosten voor ons ontwerp gaan we voor u aan de slag en inventariseren we de normen, wensen en eisen binnen uw bedrijf

4

Ontwerp

We presenteren u ons ontwerp en de bijpassende prijsopgaaf

5

Montage

Via één van onze partners in uw regio verzorgen we waar nodig de montage

Een op maat gemaakt
lichtplan voor etalage
en winkel?

Een etalage moet als vanzelfsprekend goed verlicht zijn. Hierdoor wordt de aandacht van voorbijgangers getrokken en uw omzet verhoogd. Een aantrekkelijk verlichte etalage is uitnodigend en benadrukt de sterke kanten van de producten in de etalage. Heeft u een prachtige winkel en wilt u weten hoe u uw etalage op een fantastische manier kunt verlichten? Lightsale voorziet u graag van een professioneel lichtplan waarmee uw etalage zich kan onderscheiden van de concurrentie.

Ook de verlichting in de winkel zelf is van grote invloed op het koopgedrag van uw klanten. Als producten op de juiste manier worden belicht, vergroot dat de visuele aantrekkingskracht en daarmee natuurlijk ook uw winkelomzet. Bij Lightsale geven we u graag een passend verlichtingsadvies voor uw winkel. Met een op maat gemaakt lichtplan bereikt u niet alleen de gewenste sfeer in de winkel, maar zorgt u er ook voor dat klanten langer in uw winkel verblijven.

Verlichtingsadvies voor kantoor en bedrijfspand

Een bedrijfsruimte of kantoor is een plaats waar we werken en productief bezig moeten kunnen zijn. Juist dan is goede verlichting daarbij van essentieel belang. Om verkeerde lichtinval en schaduweffecten te kunnen voorkomen, is een goed verlichtingsadvies voor kantoorruimtes erg waardevol. De specialisten van Lightsale weten als geen ander hoe verlichting in een kantoorruimte gepositioneerd moet worden om een goede werkplek te kunnen creëren. Voor een lichtplan voor uw kantoorruimte of bedrijfspand bent u bij Lightsale dan ook aan het juiste adres.

Uw project zorgeloos verlichten?
Kies hieronder uit onze diensten

Winkel

Kantoor

Luxe woning

Horeca

Winkel

Kantoor

Bedrijfshal & magazijn

Luxe woning

Horeca

Wil je meer informatie?

Luxe woning laten verlichten? Verlichtingsadvies voor uw residentie

Een luxe villa is niet zomaar een groot woonhuis. De kwaliteit van de gebruikte materialen en hun afwerking ligt meestal op een hoog niveau. Wie zoveel moeite doet om een huis mooi te maken, die wil daar ook optimaal van kunnen genieten. Daar is goedgekozen verlichting voor nodig, uiteraard van hetzelfde hoge afwerkingsniveau. Voor een lichtplan voor uw woning of villa bent u bij Lightsale dan ook aan het juiste adres.

Uw productieproces, parkeergarage of industriële hal weer optimaal verlicht

Net zoals u heeft Lightsale duurzaamheid en energiebesparing hoog in het vaandel staan. Er zijn steeds meer bedrijven die kiezen voor duurzame verlichting voor hun fabriekshal of parkeergarage. Wilt u weten wat u kunt besparen op uw energierekening aan de hand van een lichtadvies? Lightsale komt graag bij u langs. We bekijken niet alleen wat u op jaarbasis kunt besparen, maar ook waarmee. Voor een besparend verlichtingsadvies bent u bij Lightsale aan het juiste adres. De specialisten van Lightsale weten als geen ander hoe verlichting in een kantoorruimte gepositioneerd moet worden om een goede werkplek te kunnen creëren. Voor een lichtplan voor uw kantoorruimte of bedrijfspand bent u bij Lightsale dan ook aan het juiste adres.

WhatsApp ons
1
Scan de code
Wij helpen u graag verder