Kantoorverlichting

Wet en regelgeving

Voldoe met onze lichtontwerpen aan Arbo, NEN en NSSV vereisten

Waarom overstappen?

Meer dan 15 jaar ervaring in het verlichten van elk type kantoor

Voorkom hoofdpijn!

Hoge lichtkwaliteit en kleurechtheid verlagen het ziekteverzuim

Ieder kantoor uniek

Maatwerk verlichtingsoplossingen passend binnen uw interieur

Beter licht voor beter zicht

Kantoren zijn lastige plaatsen om te verlichten. Meestal is er een grote mix van totaal verschillende lichtbronnen: monitoren, ramen, plafondverlichting, bureauspots. Deze lichtbronnen verschillen niet alleen in lichtkleur, maar ook in intensiteit.

Minder opvallend – maar zeker niet onbelangrijk – is dat die intensiteit ook nog eens niet constant is. Het buitenlicht is volledig afhankelijk van het weer en het moment van de dag. Hoe gaat u deze invloed inperken?

De lichtafgifte van monitoren verandert voortdurend onder invloed van de getoonde beelden. Daarnaast zijn de beeldschermen allemaal anders ingesteld. De ogen van de kantoormedewerkers hebben het er maar zwaar mee.

De werkgever heeft daarbij nog de schone taak om de arbo-regelgeving op te volgen. Daar komt nog heel wat kennis over lichttechniek bij kijken.

Uitgelicht
werk

Vrijblijvende intake

Licht is belangrijk

Onze maatschappij vindt het normaal dat wij acht uur of langer op kantoor werken. Dat is een flinke belasting voor de ogen van de medewerkers, zeker als de verlichting niet optimaal is. De gevolgen laten zich raden: vermoeide ogen zijn minder alert. Vermoeide werknemers maken meer fouten en zijn minder productief. Het ziekteverzuim zal er ook door stijgen.

De conclusie is duidelijk: slechte verlichting is niet goed voor uw bedrijf. Toch hebben veel bedrijven nog altijd verouderde armaturen hangen. Lekker economisch, denkt u misschien, want die zijn al jaren geleden afgeschreven. Maar vergeet de kosten van het onderhoud niet. Tl-buizen moeten regelmatig vervangen worden en voordat ze ‘op’ zijn flikkeren ze er al lustig op los.

Voordelen van ledverlichting

De voordelen van ledverlichting zijn inmiddels wel bekend. Onder invloed van technische verbeteringen zijn de toepassing en betrouwbaarheid nog verder toegenomen. Een groeiende acceptatie zorgt voor dalende prijzen, wat de investering in dit type verlichting nog interessanter maakt.

Ook andere argumenten maken de overstap naar de inmiddels bewezen led-technologie aantrekkelijk. De investering laat zich snel terugverdienen door de veel lagere energiekosten. Ook is er aanzienlijk minder onderhoud nodig, want ledverlichting gaat enorm lang mee. Wat nog wel eens vergeten wordt: het kleine formaat ten opzichte van de opbrengst maakt nieuwe creatieve oplossingen mogelijk.

Ook op andere plaatsen waar gewerkt wordt kan goed licht zorgen voor beter resultaten. Lees bijvoorbeeld ook onze pagina over Bedrijfshal & Magazijn.

Hoe gaan jullie te werk?

1

Intake gesprek

U neemt contact op voor een vrijblijvende intake.

2

Opdracht

Na dit vrijblijvende gesprek kunt u ons de opdracht geven voor het maken van een ontwerp.

3

Goedkeuring

Na afstemming van de kosten voor ons ontwerp gaan we voor u aan de slag en inventariseren we de normen, wensen en eisen binnen uw bedrijf.

4

Ontwerp

We presenteren u ons ontwerp en de bijpassende prijsopgaaf.

5

Montage

Via één van onze partners in uw regio verzorgen we waar nodig de montage.

Vanaf vandaag goed licht

Bel mij terug voor een vrijblijvende intake!