verlichting advies amsterdam almere

Assortiment professionele verlichting

Sinds 2008 voorzien wij particuliere en zakelijke opdrachtgevers van verlichting. Wij zijn hierdoor erkend dealer geworden van een aantal gerenommeerde merken binnen de verlichtingsbranche, en produceren daarnaast led armaturen in eigen productiefaciliteiten onder de merknaam Nelux. We kiezen met Nelux bewust voor eigen productie, omdat dit de beste mogelijkheden biedt om blijvende verbeteringen toe te passen maar wel de beste prijs te bieden.

Bent u benieuwd naar de producten die wij veelal uit voorraad kunnen leveren? Hiervoor hebben wij een aparte webshop ingericht. Bij LEDToppers vindt u al onze hardlopers. Bent u op zoek naar maatwerk, of afwijkende producten van één van onze vertegenwoordigde merken? Neem dan Contact met ons op!

Wij vertegenwoordigen naast Nelux de volgende merken: (Klik op het logo om de meest actuele catalogus in PDF te downloaden, of surf naar de website.)

(centreren)
Logo Astro Logo Leds-C4 Logo Faro
Logo Jacco Maris Logo TAL Logo Nelux
 

Lichtadvies of lichtplan nodig?

Het beste lichtadvies vormt zich uit creatieve gedachtes, het soort en type armatuur is pas van latere zorg. Voldoen aan geldende wet- en regelgeving, maar altijd bedacht vanuit de gebruiker van het licht. Dit zijn een aantal kernwaardes die wij ieder lichtontwerp weer met ons meenemen. Door met de beste producten, de beste ontwerpers en een creatief doortastend team te werken, wordt ieder project een beleving.

(rijtje van servicen met link naar woningverlichting, kantoorverlichting, hospitality etc)

Inspiratievideo van onze werkwijzen in Youtube?