Lightsale verlichtingsadvies icon

Ontwerpers van licht

Professioneel lichtontwerp voor bedrijfshal, winkel, kantoor of woonhuis

Al meer dan 15 jaar lossen wij verlichtingsvraagstukken op voor onze relaties. Daar hebben wij voor doorgeleerd. Onze lichtplannen zijn zó uitgebreid en gedetailleerd, dat wij zelf liever van lichtontwerpen spreken.

Wanneer u Lightsale een lichtontwerp voor u laat maken, dan kunt u er zeker van zijn dat die wordt gemaakt en onderbouwd door onze hbo-lichtontwerper. U zit nergens aan vast, want onze lichtontwerpen zijn een dienst op zichzelf! Helder en eerlijk.

Het is beter om in een vroeg stadium een lichtontwerper bij uw ontwerp te betrekken. Zo kunt u profiteren van onze creatieve ideeën, in combinatie met ons inzicht in de moderne mogelijkheden. Daarnaast bent u er dan zeker van dat uw ontwerp zal voldoen aan de laatste normen en regelgeving.

Lichtadviseur Chris Bennemeer

Onze missie

Geschoold & onderbouwd lichtadvies

Lightsale heeft ruime ervaring op allerlei verlichtings-vraagstukken zoals projectverlichting, op maat gemaakte lichtplannen, besparingsadviezen, winkelverlichting, kantoorverlichting, hotelverlichting, en verlichting voor in de horeca of een residentiële woning. We vinden het belangrijk dat wanneer we een advies geven, dat dit technisch en architectonisch onderbouwd is. Wij beschikken over diverse certificaten en diploma’s waaronder het MBO diploma “Verlichting & Techniek”, de juiste capaciteiten voor het maken van lichtcalculaties en het diploma voor HBO Lichtontwerp.

Installateurs? Wij spreken van partners!

Bij Lightsale werken wij met exclusieve partners, stuk voor stuk gerenommeerde installatie bedrijven die bijdragen aan een optimaal eindresultaat. Door samen aan een project te werken en onze lichttechnische kennis met uw kennis binnen de installatiebranche te bundelen ontstaan de beste ideeën. Wij ondersteunen onze partners vanaf het sales traject tot aan de montage. Word partner en krijg exclusieve toegang tot onze LEDToppers, ontvang scherpe inkoopcondities, en word van A tot Z ontzorgd.

Projectinrichter, architect of stylist?

Laat u van A tot Z ontzorgen en ervaar ons partnerprogramma. Wij ondersteunen onze partners vanaf het sales traject tot en met de montage van verlichting. Onze licht kennis in combinatie met uw ervaring resulteert in de mooiste oplossingen. Van maatwerk armaturen tot aan goed doordachte basisverlichting, wij helpen u er graag bij.

Particulier of zakelijke eindklanten?

Ieder project van woning tot kantoor pakken wij met beide handen aan. Informeer naar de mogelijkheden voor een vrijblijvend gesprek! Wij leveren onze projecten uit via de installateur, zodat deze op het project ook de door ons gewenste service kan bieden. De installateurs waarmee wij werken kennen onze producten, en zijn bekend met onze ontwerpen. Het is dus geen probleem om een bestelling in onze webshop te plaatsen, of om een lichtadvies aan te vragen. Echter het leveren van projecten doen we samen met de installateur.

Interieuradviseur, installateur, projectinrichter?

Naast het maken van lichtontwerpen leveren én produceren wij ook de verlichting zelf. Wij zijn dealer van verschillende, gerenommeerde merken, maar werken geheel merk-onafhankelijk. Alles is dus mogelijk. Informeer ook naar de gunstige inkooptarieven!

In het menu vindt u de link naar ons assortiment. Daar vindt u ook onze pocket: een gemakkelijk boekje met onze meest populaire modellen.

Goede verlichting begint bij een goed idee!

Vanuit ons gemakkelijk bereikbare kantoor in Almere zorgen wij voor lichtontwerpen op maat. Ons werkgebied is breed: van perfecte winkelverlichting, heldere kantoorverlichting en decoratieve hotelverlichting, tot sfeervolle verlichting voor uw woning.

Wij werken samen met professionele partners uit de installatiebranche. Ook binnen hun eigen projecten zorgen onze lichtontwerpen voor betere verkoopkansen.

Lightsale maakt voor u de virtuele vertaalslag van ontwerp naar techniek. Dat gaat verder dan alleen verlichting, want ook intrinsiek veilige en bedrijfszekere domotica valt onder onze expertise.

Partner Brochure

WhatsApp ons
1
Scan de code
Wij helpen u graag verder