Lightsale verlichtingsadvies icon

Lichtplan & Advies
voor uw woning

Al meer dan 15 jaar ervaring

Wij creëren met onze lichtplannen en lichtontwerpen de sfeer die binnen uw interieur past

Op maat gemaakt lichtplan

Met licht zorgen wij voor de juiste ambiance en werken wij vanuit meerdere lagen tot het gewenste effect

Domotica voor verlichting

Bepaal zelf de sfeer met onze unieke en handige domotica oplossingen en bedien uw verlichting op afstand

Installatie advies of montage nodig?

Samen met 1 van onze partners uit uw regio ontzorgen wij u van A tot Z

Perfecte verlichting voor thuis

Creëer de perfecte verlichting voor uw luxe woning met ons professioneel lichtadvies en een op maat gemaakt lichtplan.

Geen enkel huis is hetzelfde. Of u nu een historische villa of een moderne designbungalow heeft, de verlichtingseisen zijn totaal verschillend. Verschillende factoren spelen hierbij een rol, zoals persoonlijke smaak en budget. Daarnaast zijn er ook praktische overwegingen die invloed hebben op de gemaakte keuzes.

Bij dit soort vraagstukken over verlichting staan wij graag voor u klaar met ons deskundig advies. Ons team van experts biedt professioneel lichtadvies om de perfecte sfeer in uw woning te creëren.

Zowel ruime villa’s als de wat grotere woningen vereisen meer verlichting, zowel binnen als rondom het gebouw. Meer oppervlakte betekent meer lampen en een hogere lichtbehoefte. Maar met ons op maat gemaakt lichtplan zorgen we voor een energie-efficiënte oplossing die niet alleen uw ruimtes verlicht, maar ook bijdraagt aan een aangename sfeer en comfort.

Hier komen we bij het economische aspect. Meer verlichting brengt ook hogere energiekosten met zich mee. Maar laten we niet vergeten dat goede verlichting in uw woning een investering is die zorgt voor een aangename sfeer en comfort.

Bij Lightsale begrijpen we de complexiteit van het vinden van de juiste verlichting én aansturing met Casambi of andere domotica voor uw woning. Onze experts staan klaar om u te voorzien van professioneel lichtadvies en een op maat gemaakt lichtplan. Samen zorgen we ervoor dat uw woning perfect verlicht wordt, met aandacht voor uw smaak, budget en energie-efficiëntie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een verlichtingsplan dat uw huis doet stralen.

Uitgelicht
werk

Een op maat gemaakt lichtplan voor uw woning!

Na het vaststellen van de behoeftes, lichtsterktes en andere praktische overwegingen tijdens onze intake of ook wel “speeddate”, kunnen we naar de uitstraling van het type armatuur kijken. Hierbij houden we rekening met de specifieke behoeften van uw luxe woning of villa, en de noodzaak van een passende interieurverlichting.

Een luxe villa is niet zomaar een groot woonhuis. De kwaliteit van de gebruikte materialen en hun afwerking ligt meestal op een hoog niveau. Wie zoveel moeite doet om een huis mooi te maken, die wil daar ook optimaal van kunnen genieten. Daar is goedgekozen verlichting voor nodig, uiteraard van hetzelfde hoge afwerkingsniveau. Daarbij is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen esthetiek en functionaliteit, en daarom bieden we een breed scala aan verlichtingsontwerpen die passen bij de stijl van uw woning.

Het behoeft geen uitleg dat die verlichting ook qua stijl en materialen bij de rest van het zorgvuldig gekozen interieur moet passen. Veelal trekken we hier samen op met uw architect of interieurvormgever. Onze expertise in domotica voor verlichting stelt ons in staat om naadloos samen te werken met andere professionals om een harmonieus en geïntegreerd ontwerp te creëren.

Bij Lightsale vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogstaande armaturen en merken. Immers werken wij geheel merk onafhankelijk! Moderne techniek vormt het binnenwerk van fraai vormgegeven verlichtingselementen. Duurzame materialen zijn op kunstzinnige wijze toegepast, met hoogst creatieve resultaten als gevolg. Of u nu op zoek bent naar verlichting voor uw villa of een meer algemene oplossing voor interieurverlichting, wij hebben de expertise en het assortiment om aan uw behoeften te voldoen.

Hoe gaan jullie te werk?

1

Speeddate

U neemt contact op voor een vrijblijvende speeddate, of intake.

2

Opdracht

Na dit vrijblijvende gesprek kunt u ons de opdracht geven voor het maken van een ontwerp.

3

Goedkeuring

Na afstemming van de kosten voor ons ontwerp gaan we voor u aan de slag en inventariseren we de normen, wensen en eisen binnen uw bedrijf.

4

Ontwerp

We presenteren u ons ontwerp en de bijpassende prijsopgaaf.

5

Montage

Via één van onze partners in uw regio verzorgen we waar nodig de montage.

Ontdek ons lichtadvies!

Bel mij terug voor een vrijblijvende speeddate!

WhatsApp ons
1
Scan de code
Wij helpen u graag verder