Lightsale verlichtingsadvies icon

Lichtplan op maat voor
Frontliners Breda

Frontliners uit Breda heeft onlangs de deuren geopend van hun nieuw ingerichte pand, een belangrijke mijlpaal die het begin markeert van een nieuw hoofdstuk voor het bedrijf. De verhuizing naar een nieuw pand is meer dan een fysieke transitie; het vertegenwoordigt een vernieuwde visie en een versterkte toewijding aan innovatie en samenwerking.

Interieur, begeleiding & concept door onze partner Jasper Verhey – Interior Design & Management

Een nieuwe start op een inspirerende werkplek

Het interieur van het nieuwe pand van Frontliners is het resultaat van de creatieve geest van Jasper Verhey, wiens ontwerp een naadloze mix van functionaliteit en esthetiek belichaamt. Jasper heeft veel professionaliteit geëist van het ontwerpteam en de installatie door verschillende maatwerk LED strips en profielen, perfecte werkplekverlichting waar dat nodig is en tevens blijven voldoen aan de meest actuele normering hiervoor in combinatie met strakke design verlichting.

Met de opening van hun nieuwe pand zet Frontliners een grote stap vooruit. Dit nieuwe hoofdkwartier is niet alleen een plek van werk, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die betrokken is bij het bedrijf. Het laat zien hoe een goed doordachte ruimte kan bijdragen aan creativiteit, productiviteit en welzijn op de werkplek.

Frontliners staat klaar om vanuit hun nieuwe pand de uitdagingen van de toekomst aan te gaan, ondersteund door de creatieve visie van Jasper Verhey en de innovatieve lichtoplossingen van Lightsale. Het nieuwe pand in Breda is een toonbeeld van hoe ruimte, licht en ontwerp samenkomen om een omgeving te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook inspireert.

Licht op plekken waar licht nodig is

Maatwerk LED profielen

Het ontwerpen van de nieuwe ruimte voor Frontliners was een unieke kans om een omgeving te creëren die niet alleen de identiteit van het bedrijf weerspiegelt maar ook de creativiteit en samenwerking stimuleert

WhatsApp ons
1
Scan de code
Wij helpen u graag verder