Lightsale verlichtingsadvies icon

Horeca & Hotels

Een passend concept

Wij creëren met ons lichtontwerp de sfeer die binnen uw huisstijl past

De juiste sfeer

Laat bezoekers zich thuis voelen in een ontspannen ambiance

Domotica & Controls

Bepaal zelf de sfeer met onze unieke domotica oplossingen

Licht is sfeerbepalend

Haal het beste uit uw horeca-ervaring met professioneel lichtadvies en een op maat gemaakt lichtplan.

In de bruisende wereld van horeca en het hotelwezen draait alles om gastvrijheid. Alles is erop gericht om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Maar laten we niet vergeten hoe belangrijk de omgeving is waarin deze dienstverlening plaatsvindt. Een prachtige locatie, vriendelijk personeel en een stijlvol interieur dragen allemaal bij aan het totale effect op uw gasten.

Echter, de rol van verlichting in dit stijlvolle interieur wordt vaak onderschat. Zelfs een prijswinnend restaurant kan aanvoelen als een kale ruimte zonder de juiste verlichting. Een hotel kan nog zo luxueus zijn, maar met de verkeerde verlichting zal het nooit die warme en gastvrije sfeer uitstralen.

In de horeca is het gekozen thema van groot belang, en dus ook de benodigde verlichting. Een authentieke Franse bistro vraagt om een compleet andere belichting dan een levendig Grand Café. Een gezellige bruine kroeg vereist een andere verlichting dan een restaurant met een Michelinster.

Hetzelfde geldt voor hotels. U verwacht een bepaalde sfeer in een zakelijke hotelketen, terwijl een klein familiehotel of een charmante bed & breakfast weer heel andere eisen stelt aan de verlichting dan een statig kasteel of landhuis met slaapfaciliteiten.

Licht speelt een essentiële rol in het creëren van de gewenste sfeer in elke ruimte. Architecten en fotografen zullen dit beamen. Toch wordt verlichting vaak gezien als een sluitpost op de begroting, wat zonde is gezien de moeite die in het ontwerp van uw restaurant of hotel is gestoken. Wij geloven dat u het verschil in omzet zult merken wanneer u investeert in hoogwaardige verlichting die perfect aansluit bij uw concept en ambiance.

hotel verlichting advies almere dali

Professioneel lichtadvies en op maat gemaakte lichtplannen voor horeca en hotels

Bij Lightsale begrijpen we de waarde van goed doordacht lichtadvies en een op maat gemaakt lichtplan voor uw horeca- of hotelonderneming. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het creëren van een onvergetelijke sfeer die uw gasten zal betoveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel lichtadvies en ontdek hoe wij uw restaurant of hotel naar een hoger niveau kunnen tillen.

Uitgelicht
werk

Vrijblijvende intake?

verlichting hotelkamer

Lightsale ontwerpt sfeer

Wij kijken niet alleen naar de plaatsing van de verlichting of de stijl van de armaturen. Het maken van een lichtontwerp gaat veel verder dan dat.

Lightsale kijkt naar alle relevante elementen van het project. De lichtkleur en intensiteit zijn cruciaal voor het creëren van de juiste sfeer. Veiligheid en regelgeving vormen ook elementen die deskundig moeten worden aangepakt.

Maar wij nemen ook schakelmethodes mee in ons ontwerp. De verlichting moet bijvoorbeeld op verschillende plaatsen kunnen worden geschakeld. Soms kan dat automatisch, door middel van sensoren en timers. Zo blijven lampen niet onnodig lang of fel branden. Bij een hotel met honderden kamers hebben dit soort kleine verschillen al snel grote financiële gevolgen.

Het uitwerken van dit onderdeel van het project is complex en tijdrovend. Lightsale neemt u dit werk met plezier uit handen. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en bespaar uzelf veel tijd en kopzorgen.

Neem contact met ons op voor een afspraak en vertel ons uw plannen. Wij helpen u graag om ze te realiseren. 

Hoe gaan jullie te werk?

1

Intake gesprek

U neemt contact op voor een vrijblijvende intake.

2

Opdracht

Na dit vrijblijvende gesprek kunt u ons de opdracht geven voor het maken van een ontwerp.

3

Goedkeuring

Na afstemming van de kosten voor ons ontwerp gaan we voor u aan de slag en inventariseren we de normen, wensen en eisen binnen uw bedrijf.

4

Ontwerp

We presenteren u ons ontwerp en de bijpassende prijsopgaaf.

5

Montage

Via één van onze partners in uw regio verzorgen we waar nodig de montage.

Vanaf vandaag goed licht

Bel mij terug voor een vrijblijvende intake!

WhatsApp ons
1
Scan de code
Wij helpen u graag verder