Horeca & Hotels

Een passend concept

Wij creëren met ons lichtontwerp de sfeer die binnen uw huisstijl past

De juiste sfeer

Laat bezoekers zich thuis voelen in een ontspannen ambiance

Domotica & Controls

Bepaal zelf de sfeer met onze unieke domotica oplossingen

Licht is sfeerbepalend

In de horeca en het hotelwezen draait alles rond gastvrijheid. Alles is erop gericht om het de gasten naar de zin te maken. Het is daarnaast ook belangrijk in welke omgeving die dienstverlening plaatsvindt. Een mooie locatie, vriendelijk personeel en een stijlvol interieur; alles draagt bij aan het totale effect op de gasten.

Helaas wordt de rol van een goede verlichting in dat stijlvolle interieur nogal eens onderschat. Zonder de juiste verlichting voelt zelfs een prijswinnend restaurant toch wat kaal aan. Een hotel kan nog zo luxe zijn, met de verkeerde verlichting zal het nooit warm en geborgen aanvoelen.

In de horeca speelt het gekozen thema een grote rol. En dus de benodigde verlichting. Een Franse bistro vraagt om een heel anders soort belichting dan een Grand Café. Een bruine kroeg wordt anders verlicht dan een restaurant met een Michelinster.

Voor hotels is dat niet anders. U verwacht een bepaalde sfeer in een zakelijke hotelketen. Een klein familiehotel of een B&B zal weer heel andere eisen aan de verlichting stellen dan een kasteel of landhuis met slaapfaciliteiten.

Licht is sfeerbepalend in elke ruimte. Iedere architect en fotograaf zal dat beamen. En toch wordt het vaak gezien als een sluitpost op de begroting. Dat is erg jammer van alle moeite die er in het ontwerp van het restaurant of hotel is gestoken. En wij denken dat u dit in de omzet zult terugzien.

Uitgelicht
werk

Vrijblijvende intake?

Lightsale ontwerpt sfeer

Wij kijken niet alleen naar de plaatsing van de verlichting of de stijl van de armaturen. Het maken van een lichtontwerp gaat veel verder dan dat.

Lightsale kijkt naar alle relevante elementen van het project. De lichtkleur en intensiteit zijn cruciaal voor het creëren van de juiste sfeer. Veiligheid en regelgeving vormen ook elementen die deskundig moeten worden aangepakt.

Maar wij nemen ook schakelmethodes mee in ons ontwerp. De verlichting moet bijvoorbeeld op verschillende plaatsen kunnen worden geschakeld. Soms kan dat automatisch, door middel van sensoren en timers. Zo blijven lampen niet onnodig lang of fel branden. Bij een hotel met honderden kamers hebben dit soort kleine verschillen al snel grote financiële gevolgen.

Het uitwerken van dit onderdeel van het project is complex en tijdrovend. Lightsale neemt u dit werk met plezier uit handen. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en bespaar uzelf veel tijd en kopzorgen.

Neem contact met ons op voor een afspraak en vertel ons uw plannen. Wij helpen u graag om ze te realiseren. 

Hoe gaan jullie te werk?

1

Intake gesprek

U neemt contact op voor een vrijblijvende intake.

2

Opdracht

Na dit vrijblijvende gesprek kunt u ons de opdracht geven voor het maken van een ontwerp.

3

Goedkeuring

Na afstemming van de kosten voor ons ontwerp gaan we voor u aan de slag en inventariseren we de normen, wensen en eisen binnen uw bedrijf.

4

Ontwerp

We presenteren u ons ontwerp en de bijpassende prijsopgaaf.

5

Montage

Via één van onze partners in uw regio verzorgen we waar nodig de montage.

Vanaf vandaag goed licht

Bel mij terug voor een vrijblijvende intake!