Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Verlichtingsadvies › Residences

Uw luxe woning voorzien van professionele verlichting, wij ontwerpen en helpen u bij uw lichtplan. Deskundig advies samen met uw architect, interieurstilist of installateur. Kom vrijblijvend langs in onze showroom, en laat u overtuigen van de mogelijkheden met licht voor uw woning.

Ontvang vrijblijvend lichtadvies

Lightsale, een lichtplan voor uw woning

Lightsale heeft ruime ervaring met allerlei verlichtingsvraagstukken, van woonboerderij tot luxe villa. In samenwerking met uw architect, uw interieurstilist of installateur creëren we de sfeer die u zoekt voor in uw woning. Daarnaast kunnen wij u voorzien in al de installatie behoeften. Op deze manier ontzorgen wij u van professioneel lichtplan tot en met de oplevering. Hier vindt u diverse referenties.

Waarom Lightsale?

Denken in lichtvlekken, niet direct de armatuurkeus vastleggen. De kern van een goed lichtontwerp voor uw woning zit hem in de vrijheid van de ontwerper. We zullen altijd werken naar het ideale resultaat; uitmuntende lichtkwaliteit, perfecte dim-eigenschappen en uitsluitend werken met gerenommeerde producten. Vanuit de eerste handschets bij ons in de showroom waar we het voornamelijk hebben over toepassingen van ruimtes, werken we toe naar bepaalde producten. Ieder armatuur heeft zijn persoonlijke eigenschappen, iedere led module zijn persoonlijke lichtopbrengst. Door de jarenlange ervaring selecteren we precies de producten die binnen uw project én uw budget passen. Laag voor laag bouwen we het lichtplan voor uw woning op, uiteraard in overeenstemming met uw installateur om de verlichting direct gereed te maken voor connectie aan uw DALI, KNX, DMX of zelfs Casambi protocol.

lichtplan-woning

Ook een lichtplan voor mijn woning?

De architecten en stylisten waarmee wij werken bevestigen de prettige werkwijze met Lightsale. Door ook voor een woning een lichtplan of lichtontwerp te maken, kom je niet voor vervelende verassingen te staan tijdens de bouw of verbouwing. Vooraf tijdens een gesprek in onze showroom kunnen we wensen bespreken, rekening houden met bepaalde taken die moeten worden uitgevoerd en een armatuurkeus. Wij zijn onafhankelijk in het gebruik van merken.

Uw woning; een plek waar u zich prettig voelt, zich kan ontspannen, waar het sfeervol is, en waar nodig is gewerkt of gelezen kan worden.
Zoals in de light energy impacts beschreven is een algemeen lichtbeeld in een woning vaak niet geheel gelijkmatig zoals in een kantooromgeving. Overdag doet daglicht zijn werk, en ’s avonds willen we vooral een bepaalde sfeer bereiken. Lightsale denkt met u mee, we creëren algemeen licht voor uw ontspanning. Maken licht om naar iets te kunnen kijken zoals uw kunstcollectie, en creëren iets unieks; licht om naar te kijken. Zo maken we precies het lichtplan voor uw woning dat u aanspreekt.


Hoofden-2

Wij zullen uw gegevens vertrouwelijk behandelen, in een veilige omgeving. Meer info?
Vraag vandaag advies aan!

Na uw aanvraag nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen.

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Verzenden

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.