Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen

Verlichtingsadvies › Residences

Lightsale, de verlichtingsspecialist

Lightsale heeft ruime ervaring met allerlei verlichtingsvraagstukken, van woonboerderij tot luxe villa. In samenwerking met uw architect of installateur creëren we de sfeer die u zoekt voor in uw woning. Daarnaast kunnen wij u voorzien in al de installatie behoeften. Op deze manier ontzorgen wij u van professioneel lichtplan tot en met de oplevering.

Waarom Lightsale?

Denken in lichtvlekken, niet direct de armatuurkeus vastleggen. De kern van een goed lichtontwerp voor uw woning zit hem in de vrijheid van de ontwerper. We zullen altijd werken naar het ideale resultaat; uitmuntende lichtkwaliteit, perfecte dimeigenschappen en uitsluitend werken met gerenommeerde producten. Vanuit de eerste handschets bij ons in de showroom waar we het voornamelijk hebben over toepassingen van ruimtes, werken we toe naar bepaalde producten. Ieder armatuur heeft zijn persoonlijke eigenschappen, iedere led module zijn persoonlijke lichtopbrengst. Door de jarenlange ervaring selecteren we precies de producten die binnen uw project én uw budget passen. Laag voor laag bouwen we het lichtplan op, uiteraard in overeenstemming met uw installateur om de verlichting direct gereed te maken voor connectie aan uw DALI, KNX, DMX of zelfs Casambi protocol.

lichtplan-huiskamer

Ook voor mijn woning een lichtplan?

De architecten en stylisten waarmee wij werken bevestigen de prettige werkwijze met Lightsale. Door ook voor een woning een lichtplan of lichtontwerp te maken, kom je niet voor vervelende verassingen te staan tijdens de bouw of verbouwing. Vooraf tijdens een gesprek in onze showroom kunnen we wensen bespreken, rekening houden met bepaalde taken die moeten worden uitgevoerd en een armatuurkeus. Wij zijn onafhankelijk in het gebruik van merken.

Uw woning; een plek waar u zich prettig voelt, zich kan ontspannen, waar het sfeervol is, en waar nodig is gewerkt of gelezen kan worden.
Zoals in de light energy impacts beschreven is een algemeen lichtbeeld in een woning vaak niet geheel gelijkmatig zoals in een kantooromgeving. Overdag doet daglicht zijn werk, en ’s avonds willen we vooral een bepaalde sfeer bereiken. Lightsale denkt met u mee, we creëren algemeen licht voor uw ontspanning. Maken licht om naar iets te kunnen kijken zoals uw kunstcollectie, en creëren iets unieks; licht om naar te kijken. Zo maken we precies dat ontwerp wat u aanspreekt.

Lightsale biedt u een totaalpakket: een uitgebreid assortiment armaturen, lichtbronnen en randapparatuur van onder meer de merken Jacco-Maris, Leds-C4 en GROK. Wij bieden A-kwaliteitsmerken in de verlichtingssector met een breed en veelzijdig assortiment. Als verlichtingsspecialist staan wij u bij met professioneel lichtadvies en kunt u bij ons terecht voor het ontwerp van het lichtplan voor uw woning.

Waarom Lightsale?

Wij zijn lid van het lichtregister. In dit register staan lichtprofessionals vermeld die met hun registratie kunnen aantonen dat zij over de vereiste opleidingen/kennis beschikken en dat zij deze lichtkennis op een continue wijze actueel houden. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij de juiste kwaliteit leveren.

  • Lid van het lichtregister: garantie van kwaliteit en opleiding.
  • Advies op maat, zelfs bij u op locatie.
  • Eigen showroom in Almere (op afspraak)
  • Binnen 3 dagen een offerte en lichtberekening

Wij zullen uw gegevens vertrouwelijk behandelen, in een veilige omgeving. Meer info?
Gratis lichtadvies?

Bent u geïnteresseerd? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u voor een geheel vrijblijvend advies.

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoon *
Verzenden
Of bel ons op: 0362600036

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.