advies verlichting zelfbouw nieuwbouw

Lichtplan voor uw woning

Lichtadvies voor uw woning Almere

Sfeervol, technisch en decoratief licht, waarbij wij denken in lichtvlekken en zeker niet direct de armatuurkeus vastleggen. De kern van een goed lichtontwerp voor uw woning zit hem in de vrijheid van de ontwerper. We zullen altijd werken naar het ideale resultaat; uitmuntende lichtkwaliteit, perfecte dim-eigenschappen en uitsluitend werken met gerenommeerde producten. Vanuit de eerste handschets bij ons in de showroom waar we het voornamelijk hebben over toepassingen van ruimtes, werken we toe naar bepaalde producten. Ieder armatuur heeft zijn persoonlijke eigenschappen, iedere led module zijn persoonlijke lichtopbrengst. Door de jarenlange ervaring selecteren we precies de producten die binnen uw project én uw budget passen. Laag voor laag bouwen we het lichtplan voor uw woning op, uiteraard in overeenstemming met uw installateur om de verlichting direct gereed te maken voor connectie aan uw DALI, KNX, DMX of zelfs Casambi protocol.

Een lichtplan voor uw woning

 • Voorkom lichthinder in uw woning
 • Geniet van hoofdpijnvrij licht
 • Ervaar de persoonlijke aandacht
 • Lid van het lichtregister: garantie van kwaliteit en opleiding
 • Eigen showroom in Almere (op afspraak)

Waarom Lightsale?

lichtadvies luxe woning vrijstaand
 • Persoonlijke service
 • Luxueuze uitstraling van uw woning
 • Scherp oog voor styling en design
 • Technische kennis en ervaring
 • Hoogwaardige armaturen
 • Kwaliteit en duurzaamheid
Lichtplan voor villa woning vrijstaand

In 3 stappen naar een gedetailleerd lichtplan

1. Kennismaking: In onze showroom in Almere organiseren wij regelmatig speeddates van ongeveer 45 minuten met onze lichtontwerper. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen, geven we globaal advies en bespreken we hoe we verder gaan. De speeddates zijn altijd gratis en op afspraak.

2. Uitgebreide analyse: De lichtontwerper werkt met behulp van digitale middelen en moodboards om een goede indruk te krijgen van de ruimte, de lichtinval en de mogelijkheden. Als dat (nog) niet mogelijk is, gaan we uit van bouwtekeningen en ontwerpen. Hierbij werken we graag samen met architecten, interieurontwerpers en stylisten.

3. Uitwerken lichtplan of lichtontwerp: In het lichtplan beschrijven we op welke posities de armaturen en lichtbronnen komen inclusief de intensiteit en kleur. Ook stellen we een armaturenlijst op waarin staat welke lichtbronnen geschikt zijn voor de ruimte(s). Hiermee krijgt u meteen inzicht in de kosten van de realisatie.

All-in-service

U wordt eigenaar van het lichtplan en bepaalt zelf wat ermee gebeurt. Wilt u dat we het ontwerp ook realiseren, dan gaan onze specialisten graag voor u aan de slag. Wij verzorgen het hele implementatietraject, van het bestellen van armaturen tot het installeren ervan. Daarmee nemen we u al het werk uit handen. Veel van onze klanten vinden dat wel zo prettig!

Uw lichtplan op maat

Op basis van uw wensen en de ruimtelijke mogelijkheden maken we voor u een uniek lichtplan op maat. De investering die we vragen voor het volledige traject is €450 (voor een 2D ontwerp) of €750 (voor een ontwerp in 3D). Kiest u voor onze all-in-service, dan stellen we een goede projectofferte voor u op.

Wilt u ook de luxe en het comfort van werken met Lightsale ervaren?

Vanaf vandaag goed licht!

Na uw aanvraag nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen.
We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.