Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Projecten › Verlichting Slagerij de Leeuw Amsterdam

Slagerij de Leeuw is inmiddels een begrip in Amsterdam en omstreken, een kwalitatief hoogstaande slagerij, traiteur en delicatessenwinkel, sinds 1966 gevestigd in de Utrechtsestraat. Het is een ambachtelijke slagerij met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond. Jarenlange ervaring en pionieren resulteren in het huidige assortiment. Zij hangen het vlees af op een traditionele manier, waardoor het verzacht en smaakvoller wordt (dry ageing).

Slagerij de Leeuw heeft Lightsale benaderd te helpen nadenken over de verlichting, hoe kunnen we met de nieuwste led technieken de slagerij verlichten, de kleur van het vlees laten spreken, maar toch de gezelligheid behouden van een traditionele slagerij. Dit heeft geresulteerd in een professioneel lichtplan voor de slagerij; waar we de speciale Philips Food modules hebben afgestemd voor het uitlichten van vleesproducten, worden deze bundels weer ingeperkt door de andere inbouwdownlight met extra warm wit module. Zo maakten we voor deze slagerij een unieke beleving, die gecombineerd is met op maat gemaakte ledstrip in de toonbank voor het verlichten van vleesproducten. Echt een project waar we onze expertise en creativiteit hebben mogen laten spreken!
Ontvang vrijblijvend lichtadvies
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.