Lightsale verlichtingsadvies icon

Verlichting Penthouse in voormalig kantoor

Op de bovenste etage van een voormalig kantoorpand, is het grootste appartement van het gebouw getransformeerd van casco in een woning met een luxueuze inrichting. Het is de verdienste van de eigenaren en Jasper Verhey Interior Design die zorgden dat niets aan het toeval is overgelaten en iedere interieuroplossing tot in detail is bedacht, uitgewerkt en uitgevoerd. Lightsale mocht beide hier bijstaan bij het uitwerken van het lichtconcept en de benodigde maatwerk verlichtingsproducten.
 
De entree met garderobe loopt door in een lange gang met meerdere deuren die naadloos aansluiten op de wanden. Deze geven toegang tot de mainsuite  het slaapgedeelte, walk-in-closet en en-suitebadkamer, maar ook tot een werk- /logeerkamer, gastenbadkamer, toilet en wasruimte. Via de gang is er ook toegang tot het riante en open woongedeelte met een prachtige woonkeuken, bijkeuken, leeshoek, woonkamer met binnentuin en een met stijlvolle schuifdeuren afsluitbare tv-kamer.
verlichting penthouse advies

Copywrite: The Art of Living Magazine – Fotografie: Wesley Bergen

Fraai ingericht
penthouse

Gecombineerd pendel profiel met spots & rails

De champagnekleur van de deurfronten in de keuken is de basis geworden voor de kleurstelling. Bij de champagnetint is bijvoorbeeld het keramische keukenblad uitgekozen, maar ook de verlichting is hierop samengesteld.

Wilt u ook écht lichtadvies?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug voor vrijblijvende informatie

WhatsApp ons
1
Scan de code
Wij helpen u graag verder