Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Projecten › Kantoorverlichting Makelaarskantoor Lelystad

Bent u van plan om uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar die u een goed onderbouwd advies kan geven m.b.t. de te verwachten verkoopopbrengst, een te hanteren vraagprijs en de beste verkoopstrategie, dan bent u bij Kam & Bronotte aan het juiste adres! Eind 2016 hebben we samen met de eigenaar het lichtplan opgesteld voor het nieuwe kantoor. Bij Kam & Bronotte waren ze zeer duidelijk in de wensen, en LightSale heeft ervoor gezorgd dat iedere werkplek nu voldoet aan de laatste normen en eisen.

Zo kunnen we vooraf voor uw kantoor perfect berekenen hoe we de juiste lichtopbrengst creëren, en hoe we de inkijk (UGR) waarde op het project binnen de norm houden. Voor kantoorverlichting is expertise nodig, wij helpen u hier graag bij.
Ontvang vrijblijvend lichtadvies
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.