Projecten van klanten

Relaties

Wij zijn enorm trots op onze projecten en op de klanten waarvoor we dit hebben mogen uitvoeren. De meest uiteenlopende verlichting hebben we de laatste jaren mogen plaatsen; van op maat gemaakte kroonluchters, tot complete interieurs voor prachtige woningen. De exclusieve verlichting voor een slagerij, de sfeervolle verlichting voor een compleet restaurant, niets is ons onbekend. Hieronder vindt u een kleine greep uit de prachtige collectie. Heeft u vragen over een project, of wenst u meer informatie? Wij kunnen u helpen vanaf de eerste lichtschets tot en met de complete installatie.

Hoe ontstaan de mooiste oplossingen?

Door een lichtontwerper vroeg in het stadium te betrekken bij uw project, ontstaan de meest mooie oplossingen. Een lichtontwerp kan u meer vertellen over de mogelijkheden én onmogelijkheden tijdens de bouw of voortgang van uw project. Trots als we zijn hebben wij vanaf 2008 een mooie lijst aan relaties mogen opbouwen. U vindt hiernaast enkele referenties, stuk voor stuk partners waar we hebben mogen bijdragen aan lichtoplossingen, of waar wij met onze maatwerk samenstellingen zijn gevraagd de meest creatieve producten samen te stellen.

Bij Lightsale noemen wij onszelf; "Ontwerpers van licht". Door onze projecten te staven aan calculaties, in staat zijn goed te luisteren naar onze klanten en doordachte oplossingen aan te dragen zijn we reeds meer dan 12 jaar een betrouwbare partner voor al uw licht!