verlichting advies magazijn parkeergarage

Magazijnverlichting & Industriële verlichting

Bespaar op de energierekening! Wij helpen u, of uw installateur met het juiste lichtadvies voor uw magazijn, parkeergarage, industriële fabriekshal of productielijn. Wij werken met professionele producten, en adviseren binnen de laatste normen en wetgeving.

Besparen op de energierekening in uw bedrijf of magazijn?

Energiebesparing, op uw elektriciteitsverbruik, is iets wat veel bedrijven bezig houdt. Investeren in duurzame oplossingen is vaak, in meerdere opzichten, een goede oplossing. Niet in de laatste plaats vanwege de kostenbesparing die u hiermee kunt bereiken! Het is dus raadzaam om er eens goed naar te (laten) kijken en een duurzame investering zorgvuldig af te wegen.

lijnverlichting-industrieel

Magazijnverlichting tussen stellingen of paden

Om conform wetgeving te werken hebben werknemers recht op een bepaalde lichtopbrengst. Iedere calculatie die wij maken, of elk advies dat we geven houden wij tegen deze regelgeving aan. Zo kunnen speciale lenzen en optieken zorgen voor een lage verblinding, en worden etiketten in het magazijn wél leesbaar vanuit de heftruck. Ook de plek van overslag of laadkuil met een juiste lichtopbrengst voorzien, draagt bij aan het verkleinen van fouten en ongelukken.

  • Lid van het lichtregister: garantie van kwaliteit en opleiding
  • Voorkom hoofdpijn van personeel
  • Krijg inzicht in uw voorraad
  • Voorkom verblinding door uw magazijnlicht
  • Flickervrij licht in uw magazijn

Wij adviseren u en uw installateur graag.

Wij komen bij u langs en maken een nauwkeurige berekening van wat u op jaarbasis kunt besparen en bekijken of de investering überhaupt de moeite waard is. U kunt hierbij denken aan vervanging van uw huidige conventionele lichtlijn armaturen naar LED, het vervangen van uw huidige lichtbronnen naar LED lampen, of zelfs uw huidige armaturen laten ombouwen naar LED. Veel van onze klanten zijn installateurs, zorginstellingen, kantoren en winkels. Montage en levering van onze producten vindt plaats via de professionele installateur.

Zorgeloos, hoofdpijnvrij, flicker-vrij licht!

Wij zijn een groot aantal jaren actief in de verlichtingsbranche in de Benelux en doen alleen zaken met gerenommeerde verlichtingsfabrikanten uit Europa. Wij kunnen u dan ook van een goed en reëel advies in uw energie- en kostenbesparing voorzien, van de juiste certificaten en de beste garantie afhandeling. Onze missie is om op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde manier een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de energiemarkt en het milieu en dan specifiek in relatie tot duurzame energiezuinige verlichting. We hebben als doel het transparanter en eenvoudiger maken van de mogelijkheden van duurzame energiezuinige verlichting voor bedrijven en consumenten.

Bent u klaar voor hogere productiviteit in uw magazijn?

Vul hieronder uw gegevens in, en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op! Verlichting draagt bij aan een positief gevoel in uw magazijn.

Vanaf vandaag goed licht!

Na uw aanvraag nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen.
We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.