kantoorverlichting advies professioneel

Kantoorverlichting

Uw kantoor prettig en duurzaam verlichten: wij inventariseren de mogelijkheden op locatie en zorgen voor de juiste producten en uitgebreid advies. Een lichtadvies voor werkplekken dient te voldoen aan belangrijke normering. Laat ons u begeleiden.

Prettig licht voor uw kantoor

lichtplan kantoor maken

Van plan om uw kantoor te renoveren, te verbouwen of wordt er een nieuw kantoor gerealiseerd? Dan is het belangrijk de verlichting direct goed op orde te hebben. U kunt hierbij denken aan een aantal kernwoorden zoals: duurzaamheid, energieverbruik, rust en lage UGR waardes. Verlichting kan hinderlijk zijn bij het niet juist plaatsen en / of adviseren van de verlichting. Hier vindt u diverse referenties.

Energiebesparing voor uw kantoor

Door gebruik te maken van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van kantoorverlichting, zorgen wij voor een prettige werkplek; goed verlicht met de juiste middelen. Zo heeft ieder kantoor en elke ruimte een eigen behoefte. Het is belangrijk deze mee te nemen in het lichtplan voor de kantoorverlichting. Door de jaren lange ervaring van Lightsale weet u zeker dat dit goed zit. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw kantoor.

Bestaande kantoorverlichting verbeteren?

Door vrijblijvend een verbruik-scan te maken inventariseren we de mogelijkheden op uw locatie tot het besparen van energie op de verlichting. U kunt denken aan LED oplossingen, maar ook door middel van Hoog Frequente verlichting weten wij een goede besparing te realiseren. Een aantal van onze producten komt dan ook in aanmerking voor de EIA, de subsidie op het gebruik van energiezuinige producten. Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.

Minimale lichthinder voor uw werkplekken

De laatste trend is natuurlijk het gebruik van LED binnen uw kantooromgeving. Wij werken samen met verschillende fabrikanten in de LED markt, welke staan voor kwaliteit, energieverbruik en duurzaamheid! Doordat er een wildgroei is aan LED kantoorverlichting proberen wij ons te onderscheiden door alleen te gaan voor kwaliteit met gedegen advies. Zo kunnen we bijvoorbeeld algemene verlichting toepassen in LED, conform de laatste normen, maar het is ook goed denkbaar om prachtige accenten aan te brengen met LED in het kantoor. Denkt u hierbij aan bureaulampen, strips of wandverlichting.

Duurzaam, professioneel uw werkplek verlichten

Wij zijn lid van het lichtregister. In dit register staan lichtprofessionals vermeld die met hun registratie kunnen aantonen dat zij over de vereiste opleidingen/kennis beschikken en dat zij deze lichtkennis op een continue wijze actueel houden. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij de juiste kwaliteit leveren.

  • Lid van het lichtregister: garantie van kwaliteit en opleiding
  • Hoofdpijnvrij flickervrij licht
  • Voldoen aan geldende regelgeving
  • Eigen showroom in Almere
lichtadvies kantoorruimte almere

Vrijblijvend kennismaken?

Op speciaal ingeplande tijden houden wij voor licht gerelateerde vragen zogenoemde “Speeddates”. Dit zijn blokken van ongeveer 3 kwartier, waar u vrijblijvend bij onze HBO Lichtontwerper terecht kunt met allerhande vragen over licht. Toepassingen, soorten armaturen, wet- en regelgeving etc. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen en kunt u er voor kiezen hiermee voldoende informatie te hebben, of om ons dit te laten uitwerken in een lichtontwerp. De Speeddates zijn gratis, maar wel op afspraak.

De Speeddates zijn een essentieel onderdeel wanneer u ervoor kiest ons het lichtplan of lichtontwerp te laten uitwerken. Voor het gedetailleerd uitwerken van een lichtontwerp rekenen wij 450 euro in 2D (inclusief lichtcalculaties) of 750 euro in 3D met een aantal visualisaties. U bent vervolgens eigenaar van het plan en geheel vrij waar u de verlichting zou willen aanschaffen. Veel van onze klanten kennen onze dienstverlening en worden keer op keer ontzorgd. U kunt natuurlijk ook direct akkoord gaan met het uitwerken van het lichtontwerp, dan komen we ook graag op locatie.

Onze lichtontwerpen voldoen aan de laatste normering en eisen voor het verlichten van werkplekken. Uw kantoor eindelijk hoofdpijnvrij, goed eerlijk advies én gebruik maken van vrijwel alle verlichtingsmerken die te verkrijgen zijn.

Vanaf vandaag goed licht!

Na uw aanvraag nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen.
We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.