Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Verlichtingsadvies › Kantoorverlichting

Uw kantoor prettig en duurzaam verlichten: wij inventariseren de mogelijkheden op locatie en zorgen voor de juiste producten en uitgebreid advies. Een lichtadvies voor werkplekken dient te voldoen aan belangrijke normering. Laat ons u begeleiden.

Ontvang vrijblijvend lichtadvies

Prettig licht voor uw kantoor

Van plan om uw kantoor te renoveren, te verbouwen of wordt er een nieuw kantoor gerealiseerd? Dan is het belangrijk de verlichting direct goed op orde te hebben. U kunt hierbij denken aan een aantal kernwoorden zoals: duurzaamheid, energieverbruik, rust en lage UGR waardes. Verlichting kan hinderlijk zijn bij het niet juist plaatsen en / of adviseren van de verlichting. Hier vindt u diverse referenties.

Energiebesparing voor uw kantoor

Door gebruik te maken van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van kantoorverlichting, zorgen wij voor een prettige werkplek; goed verlicht met de juiste middelen. Zo heeft ieder kantoor en elke ruimte een eigen behoefte. Het is belangrijk deze mee te nemen in het lichtplan voor de kantoorverlichting. Door de jaren lange ervaring van Lightsale weet u zeker dat dit goed zit. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw kantoor.

lichtplan-kantoor-maken

Bestaande kantoorverlichting verbeteren?

Door vrijblijvend een verbruik-scan te maken inventariseren we de mogelijkheden op uw locatie tot het besparen van energie op de verlichting. U kunt denken aan LED oplossingen, maar ook door middel van Hoog Frequente verlichting weten wij een goede besparing te realiseren. Een aantal van onze producten komt dan ook in aanmerking voor de EIA, de subsidie op het gebruik van energiezuinige producten. Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.

Minimale lichthinder voor uw werkplekken

De laatste trend is natuurlijk het gebruik van LED binnen uw kantooromgeving. Wij werken samen met verschillende fabrikanten in de LED markt, welke staan voor kwaliteit, energieverbruik en duurzaamheid! Doordat er een wildgroei is aan LED kantoorverlichting proberen wij ons te onderscheiden door alleen te gaan voor kwaliteit met gedegen advies. Zo kunnen we bijvoorbeeld algemene verlichting toepassen in LED, conform de laatste normen, maar het is ook goed denkbaar om prachtige accenten aan te brengen met LED in het kantoor. Denkt u hierbij aan bureaulampen, strips of wandverlichting.

Duurzaam, professioneel uw werkplek verlichten

Wij zijn lid van het lichtregister. In dit register staan lichtprofessionals vermeld die met hun registratie kunnen aantonen dat zij over de vereiste opleidingen/kennis beschikken en dat zij deze lichtkennis op een continue wijze actueel houden. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij de juiste kwaliteit leveren.


lichtplan-voor-kantoor

Bent u klaar voor een hogere productiviteit?

Bij ons ontvangt u een uitgebreid rapport, met een vrijblijvende offerte. Onze adviezen zijn getoetst conform de laatste wet- en regelgeving en voldoen aan de laatste standaarden. Neemt u contact met ons op voor meer informatie, een lichtcalculatie, lichtberekening of zelfs een lichtontwerp.
Vraag vandaag advies aan!

Na uw aanvraag nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen.

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Verzenden

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.