hotel-verlichting-led-restaurant-advies

Verlichting voor inrichting van restaurant of horeca

verlichting-cafe-restaurant-advies

Sfeer, ambiance en uitstraling met licht

Verlichting draagt bij aan het gevoel dat uw bezoekers krijgen wanneer ze uw restaurant of horecagelegenheid betreden. De verlichting kan hierbij uw mooie interieur ondersteunen, maar zeker ook afbreken. Laat u altijd bijstaan door een professioneel lichtadviseur.

Lightsale is uw partner op het gebied van lichtadvies voor elke vorm van horeca. Wij luisteren naar uw wensen en verwerken dit in een compleet lichtontwerp, rekening houdend met alle mogelijkheden én onmogelijkheden binnen uw project. Een aantrekkelijk verlichte ruimte werkt uitnodigend en benadrukt uw interieur en de prachtige producten die worden aangeboden. Daarnaast proberen wij altijd rekening te houden met flexibiliteit zodat de verlichting ten alle tijden makkelijk kan worden aangepast aan de behoefte of toepassing van de ruimte.

Prettig licht in uw restaurant, cafe of hotel

Bent u van plan uw bestaande horecazaak te verbouwen, of gaat u een nieuw project starten? Dan is het belangrijk om direct goed na te denken over de verlichting binnen het concept. Achteraf plaatsen van verlichting is niet handig, door ons direct betrokken te laten zijn bij uw installateur of aannemer weet u zeker dat de verlichting achteraf voldoet.

Minimale lichthinder en professioneel advies

Wij zijn lid van het lichtregister en ingeschreven bij de NSVV. Middels deze registraties tonen we aan dat we over de vereiste opleidingen beschikken en dat wij onze lichtkennis op een continue wijze actueel houden. Hierdoor garanderen we dat we juiste kwaliteit leveren voor ieder project!

  • Lid van het lichtregister; garantie van kwaliteit en opleiding
  • Advies op maat, bij ons in de showroom of op uw locatie
  • Voldoen aan geldende regelgeving conform richtlijnen van de NSVV
  • Binnen 3 dagen een offerte en/of lichtberekening
  • Professionele HBO lichtontwerpen

Bent u klaar voor de perfecte sfeer én meer bezoekers?

verlichting-advies-horeca

Wij vinden het van belang dat uw project goed bij ons past. Om goed naar uw wensen te kunnen luisteren houden wij vrijblijvende "Speeddates" op afspraak in onze showroom. Tijdens dit gratis gesprek met onze lichtontwerper kunnen we in korte tijd goed inschatten wat de mogelijkheden binnen het project zijn en vertalen wij uw wensen desgewenst naar een onafhankelijk, professioneel lichtontwerp. Om een professioneel uitgewerkt lichtontwerp te maken rekenen wij een symbolisch bedrag. U betaald voor de dienst; een onafhankelijk advies. Uiteraard maken wij er graag een aanbieding bij voor het leveren / plaatsen van uw verlichting.

Een speeddate verplicht u tot niets, en met ons betaalde lichtontwerp bent u vrij om armaturen te bestellen waar u wenst.

U kunt natuurlijk ook beslissen om direct gebruik te maken van ons lichtontwerp, we slaan dan de "Speeddate" over en maken graag een afspraak bij u op locatie om alles met u door te lopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vanaf vandaag goed licht!

Na uw aanvraag nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen.
We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.