Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen

Verlichtingsadvies › Etalageverlichting

Last van het spiegeleffect in uw etalage?

Veel gehoorde klachten gaan over het "spiegeleffect" in etalages. Klanten kunnen niet goed zien of u open bent en potentiële klanten lopen hierdoor aan uw winkel voorbij... Lightsale is gespecialiseerd in het oplossen van dit probleem. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen van lichtplannen toegespitst op uw etalage.

etalage-verlichting-lichtplan

Uw etalageverlichting op orde

Het is belangrijk uw etalage verlichting in orde te hebben, de etalage moet juist dat effect hebben dat bezoekers niet langer doorlopen maar naar binnen komen. Doeltreffende etalageverlichting helpt u klanten te trekken en uw producten zo effectief mogelijk te etaleren. Speciaal voor ondernemers hebben wij ook een klein assortiment standaard etalageverlichting gemaakt. Voor deze etalageverlichting navigeert u simpel en snel door de verschillende standaard opties. De meeste sets zijn binnen 4 werkdagen leverbaar. U kunt ons assortiment hier bekijken. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u op deze link klikken.

Waarom Lightsale?

Wij zijn lid van het lichtregister. In dit register staan lichtprofessionals vermeld die met hun registratie kunnen aantonen dat zij over de vereiste opleidingen/kennis beschikken en dat zij deze lichtkennis op een continue wijze actueel houden. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij de juiste kwaliteit leveren.

Lichtadvies op maat

Wanneer u graag met ons in gesprek gaat over de mogelijkheden en opties van lichtgebruik in uw etalage, kunt u via het formulier hieronder een gesprek aan te vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  • Lid van het lichtregister: garantie van kwaliteit en opleiding.
  • Advies op maat, bij u op locatie.
  • Eigen showroom in Almere (op afspraak)
  • Binnen 3 dagen een offerte en lichtberekening

Wij zullen uw gegevens vertrouwelijk behandelen, in een veilige omgeving. Meer info?
Gratis lichtadvies?

Bent u geïnteresseerd? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u voor een geheel vrijblijvend advies.

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoon *
Verzenden
Of bel ons op: 0362600036

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.