Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Verlichtingsadvies › Etalageverlichting

Uw etalage weer op orde, goede verlichting, het juiste advies en een voordelige prijs! Wij adviseren u graag bij de overstap naar LED verlichting voor in uw etalage. Belangrijkste punt is; maak van voorbijgangers ook daadwerkelijk kopende klanten! Lightsale helpt u hier graag mee.

Ontvang vrijblijvend lichtadvies

Last van het spiegeleffect in uw etalage?

Veel gehoorde klachten gaan over het "spiegeleffect" in etalages. Klanten kunnen niet goed zien of u open bent en potentiële klanten lopen hierdoor aan uw winkel voorbij... Lightsale is gespecialiseerd in het oplossen van dit probleem. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen van lichtplannen toegespitst op uw etalage. Hier vindt u diverse referenties.

spiegeleffect-etalage-verlichting

Uw etalageverlichting op orde

Het is belangrijk uw etalage verlichting in orde te hebben, de etalage moet juist dat effect hebben dat bezoekers niet langer doorlopen maar naar binnen komen. Doeltreffende etalageverlichting helpt u klanten te trekken en uw producten zo effectief mogelijk te etaleren. Speciaal voor ondernemers hebben wij ook een klein assortiment standaard etalageverlichting gemaakt. Voor deze etalageverlichting navigeert u simpel en snel door de verschillende standaard opties.

Waarom Lightsale?

Wij zijn lid van het lichtregister. In dit register staan lichtprofessionals vermeld die met hun registratie kunnen aantonen dat zij over de vereiste opleidingen/kennis beschikken en dat zij deze lichtkennis op een continue wijze actueel houden. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij de juiste kwaliteit leveren.

Meer aandacht voor uw etalage

Wanneer u graag met ons in gesprek gaat over de mogelijkheden en opties van lichtgebruik in uw etalage, kunt u via het formulier hieronder een gesprek aan te vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Wat anderen van ons vinden

referenties-etalageverlichting


Lichtontwerp-Winkelverlichting
lampen-voor-etalage

Bent u klaar voor hogere omzetten in uw winkel?

Vul hieronder uw gegevens in, en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op! Verlichting draagt bij aan een positief gevoel in uw winkel. Let op, slechts beperkt gratis advies beschikbaar!

Vraag vandaag uw gratis advies aan!

Na uw aanvraag nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen.

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Verzenden
Of bel ons op: 0362600036

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.