Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Verlichtingsadvies › Energiebesparing

Bespaar op uw energierekening! Wij geven gratis professioneel besparingsadvies aan VVE's, kantoren, winkels en alle andere soorten bedrijven. Vooral portiekverlichting bij VvE's verdient de aandacht, er zijn tal van verlichtingsmogelijkheden om de energierekening drastisch te verlagen.

Ontvang vrijblijvend lichtadvies

Besparen op de energierekening?

Energiebesparing, op uw elektriciteitsverbruik, is iets wat veel consumenten, verenigingen van eigenaren en andere organisaties of bedrijven bezig houdt. Investeren in duurzame oplossingen is vaak, in meerdere opzichten, een goede oplossing. Niet in de laatste plaats vanwege de kostenbesparing die u hiermee kunt bereiken! Het is dus raadzaam om er eens goed naar te (laten) kijken en een duurzame investering zorgvuldig af te wegen. Veel VVE's hebben wij reeds blij gemaakt met het uitwisselen van de traditionele TL buizen naar Philips LEDTubes. Een enorme energiebesparing, ten opzichte van een goede terug verdientijd! Hier vindt u diverse referenties.


led-vve-verlichting

Wij van Lightsale adviseren u graag.

Wij komen bij u langs en maken een nauwkeurige berekening van wat u op jaarbasis kunt besparen en bekijken of de investering überhaupt de moeite waard is. U kunt hierbij denken aan vervanging van uw huidige conventionele armaturen naar LED of elektronische armaturen, het vervangen van uw huidige lichtbronnen naar spaar of Led lampen, of uw huidige armaturen laten ombouwen naar LED. Veel van onze klanten zijn VvE, zorginstellingen, kantoren en winkels.

U zoekt een betrouwbare lichtadviseur

Er zijn een aantal ‘lichtadviseurs’ in het land die ‘snel willen scoren’ en alleen maar in het belang van hun eigen portemonnee adviseren. Een goede adviseur heeft alle tijd voor u en adviseert in eerste instantie alleen in het belang van uw portemonnee!

Flink besparen op de energie rekening voor uw VVE

Wij zijn een groot aantal jaren actief in de verlichtingsbranche in de Benelux en doen alleen zaken met gerenommeerde verlichtingsfabrikanten uit Europa. Wij kunnen u dan ook van een goed en reëel advies in uw energie- en kostenbesparing voorzien, van de juiste certificaten en de beste garantie afhandeling. Onze missie is om op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde manier een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de energiemarkt en het milieu en dan specifiek in relatie tot duurzame energiezuinige verlichting. We hebben als doel het transparanter en eenvoudiger maken van de mogelijkheden van duurzame energiezuinige verlichting voor bedrijven en consumenten.


Vraag vandaag uw gratis advies aan!

Na uw aanvraag nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen.

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Verzenden
Of bel ons op: 0362600036

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.