Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Verlichtingsadvies voor winkel, horeca, beurs of bedrijfsruimte

Lightsale is sinds 2008 dé projectverlichter uit de randstad. Wij verzorgen precies de juiste verlichting en het juiste lichtniveau voor uw winkel, uw restaurant, kantoor of uw residentiële woning. Gaat u verbouwen, renoveren of wordt er een nieuw pand gebouwd? Betrek onze lichtspecialisten er op tijd bij en verbaas u over de mogelijkheden van professionele led verlichting.

Heeft u vragen over led, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot energiebesparing in uw winkel of kantoor? Wij willen u graag van dienst zijn. Precies de juiste lichtopbrengst volgens de laatste NEN normeringen, of precies het juiste lichtniveau waardoor klanten niet langer aan uw winkel of etalage voorbijlopen. Wij verzorgen projectverlichting in de breedste zin van het woord en kunnen u zelfs helpen met de installatie van de verlichting.

Meer informatie? Bel 0362600036

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.