Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Verlichtingsadvies voor winkel, kantoor, horeca, beurs of woning

Professioneel verlichtingsadvies voor winkels, horecagelegenheden, residentiële woningen en kantoren


Bent u op zoek naar een vakkundig verlichtingsadvies voor uw etalage, winkel of horecagelegenheid? De specialisten van Lightsale stellen een op maat gemaakt lichtplan voor u samen. Hiermee wordt een perfecte balans tussen functionaliteit en sfeer verkregen. Of het nu gaat om een verlichtingsplan voor uw restaurant of kantoorruimte, met onze verlichtingsadviezen trekt u de aandacht en zet u uw onderneming in de spotlights. Gaat u binnenkort verbouwen of renoveren? Of wilt u graag energiebesparende verlichting laten aanbrengen in uw bedrijfsruimte? Bij Lightsale hebben we een passende oplossing voor elke soort verlichting.

1

Een op maat gemaakt lichtplan voor etalages en winkels


Een etalage moet als vanzelfsprekend goed verlicht zijn. Hierdoor wordt de aandacht van voorbijgangers getrokken en uw omzet verhoogd. Een aantrekkelijk verlichte etalage is uitnodigend en benadrukt de sterke kanten van de producten in de etalage. Heeft u een prachtige winkel en wilt u weten hoe u uw etalage op een fantastische manier kunt verlichten? Lightsale voorziet u graag van een professioneel lichtplan waarmee uw etalage zich kan onderscheiden van de concurrentie. Klik hier voor etalageverlichting.

Ook de verlichting in de winkel zelf is van grote invloed op het koopgedrag van uw klanten. Als producten op de juiste manier worden belicht, vergroot dat de visuele aantrekkingskracht en daarmee natuurlijk ook uw winkelomzet. Bij Lightsale geven we u graag een passend verlichtingsadvies voor uw winkel. Met een op maat gemaakt lichtplan bereikt u niet alleen de gewenste sfeer in de winkel, maar zorgt u er ook voor dat klanten langer in uw winkel verblijven. Klik hier voor verlichting in uw winkel.

Verlichtingsadvies voor kantoor en bedrijfspand


Een bedrijfsruimte of kantoor is een plaats waar we werken en productief bezig moeten kunnen zijn. Juist dan is goede verlichting is daarbij van essentieel belang. Om verkeerde lichtinval en schaduweffecten te kunnen voorkomen, is een goed verlichtingsadvies voor kantoorruimtes erg waardevol. De specialisten van Lightsale weten als geen ander hoe verlichting in een kantoorruimte gepositioneerd moet worden om een goede werkplek te kunnen creëren. Voor een lichtplan voor uw kantoorruimte of bedrijfspand bent u bij Lightsale dan ook aan het juiste adres. Klik hier voor kantoorverlichting.

Bennebroek-1

Luxe woning laten verlichten? Verlichtingsadvies voor uw residentie


Bent u de trotse eigenaar van een luxe woning of villa? Dan wilt u niets liever dat uitstraling en sfeer tot in detail op elkaar afgestemd worden. Een professioneel verlichtingsadvies of lichtplan is een belangrijk onderdeel bij de inrichting van uw woning. Samen met uw interieurstylist of architect kan Lightsale u voorzien van een op maat gemaakt advies betreffende de verlichting in uw residentie. Goede verlichting benadrukt de sterke kanten van een woonvertrek. Wilt u graag weten hoe u een warme sfeervolle ambiance kunt creëren aan de hand van verlichting? De ervaren experts van Lightsale voorzien ieder vertrek van de juiste verlichting zodat uw interieur optimaal tot zijn recht komt. Klik hier voor een lichtplan voor uw woning.

Besparen op uw energierekening aan de hand van een lichtadvies


Net zoals u heeft Lightsale duurzaamheid en energiebesparing hoog in het vaandel staan. Er zijn steeds meer consumenten en bedrijven die kiezen voor duurzame verlichting voor hun winkel of kantoorpand. Wilt u weten wat u kunt besparen op uw energierekening aan de hand van een lichtadvies? Lightsale komt graag bij u langs. We bekijken niet alleen wat u op jaarbasis kunt besparen, maar ook waarmee. Voor het laten aanbrengen van duurzame LED-verlichting of voor een besparend verlichtingsadvies bent u bij Lightsale aan het juiste adres. Klik hier voor energiebesparing met uw VvE

Meer informatie? Bel 0362600036

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.