professionele verlichting project

Verlichtingsadvies Residence, Retails & Office

Professioneel verlichtingsadvies voor winkels, horecagelegenheden, woningen, kantoren en industriële toepassingen

projectverlichting almere amsterdam

Bent u op zoek naar een vakkundig verlichtingsadvies voor uw etalage, winkel of horecagelegenheid? De specialisten van Lightsale stellen een op maat gemaakt lichtplan voor u samen. Hiermee wordt een perfecte balans tussen functionaliteit en sfeer verkregen. Of het nu gaat om een verlichtingsplan voor uw restaurant of kantoorruimte, met onze verlichtingsadviezen trekt u de aandacht en zet u uw onderneming in de spotlights. Gaat u binnenkort verbouwen of renoveren? Of wilt u graag energiebesparende verlichting laten aanbrengen in uw bedrijfsruimte? Bij Lightsale hebben we een passende oplossing voor elke soort verlichting.

Uw project zorgeloos verlichten? Kies hieronder uit onze diensten;

Kies hier onze dienst


Lichtontwerp voor uw woning
Perfect licht voor uw kantoor
Lichtadvies voor de retail
Professioneel licht voor uw bedrijfshal

Een op maat gemaakt lichtplan voor etalage en winkel?

Een etalage moet als vanzelfsprekend goed verlicht zijn. Hierdoor wordt de aandacht van voorbijgangers getrokken en uw omzet verhoogd. Een aantrekkelijk verlichte etalage is uitnodigend en benadrukt de sterke kanten van de producten in de etalage. Heeft u een prachtige winkel en wilt u weten hoe u uw etalage op een fantastische manier kunt verlichten? Lightsale voorziet u graag van een professioneel lichtplan waarmee uw etalage zich kan onderscheiden van de concurrentie.

Ook de verlichting in de winkel zelf is van grote invloed op het koopgedrag van uw klanten. Als producten op de juiste manier worden belicht, vergroot dat de visuele aantrekkingskracht en daarmee natuurlijk ook uw winkelomzet. Bij Lightsale geven we u graag een passend verlichtingsadvies voor uw winkel. Met een op maat gemaakt lichtplan bereikt u niet alleen de gewenste sfeer in de winkel, maar zorgt u er ook voor dat klanten langer in uw winkel verblijven. Klik hier voor verlichting in uw winkel.

Verlichtingsadvies voor kantoor en bedrijfspand

Een bedrijfsruimte of kantoor is een plaats waar we werken en productief bezig moeten kunnen zijn. Juist dan is goede verlichting is daarbij van essentieel belang. Om verkeerde lichtinval en schaduweffecten te kunnen voorkomen, is een goed verlichtingsadvies voor kantoorruimtes erg waardevol. De specialisten van Lightsale weten als geen ander hoe verlichting in een kantoorruimte gepositioneerd moet worden om een goede werkplek te kunnen creëren. Voor een lichtplan voor uw kantoorruimte of bedrijfspand bent u bij Lightsale dan ook aan het juiste adres. Klik hier voor kantoorverlichting.

verlichtingsadvies of lichtplan

Luxe woning laten verlichten? Verlichtingsadvies voor uw residentie

Bent u de trotse eigenaar van een luxe woning of villa? Dan wilt u niets liever dat uitstraling en sfeer tot in detail op elkaar afgestemd worden. Een professioneel verlichtingsadvies of lichtplan is een belangrijk onderdeel bij de inrichting van uw woning. Samen met uw interieurstylist of architect kan Lightsale u voorzien van een op maat gemaakt advies betreffende de verlichting in uw residentie. Goede verlichting benadrukt de sterke kanten van een woonvertrek. Wilt u graag weten hoe u een warme sfeervolle ambiance kunt creëren aan de hand van verlichting? De ervaren experts van Lightsale voorzien ieder vertrek van de juiste verlichting zodat uw interieur optimaal tot zijn recht komt. Klik hier voor een lichtplan voor uw woning.

Uw productieproces, parkeergarage of industriële hal weer optimaal verlicht

Net zoals u heeft Lightsale duurzaamheid en energiebesparing hoog in het vaandel staan. Er zijn steeds meer bedrijven die kiezen voor duurzame verlichting voor hun fabriekshal of parkeergarage. Wilt u weten wat u kunt besparen op uw energierekening aan de hand van een lichtadvies? Lightsale komt graag bij u langs. We bekijken niet alleen wat u op jaarbasis kunt besparen, maar ook waarmee. Voor een besparend verlichtingsadvies bent u bij Lightsale aan het juiste adres. Klik hier voor onze industriële verlichtingsdiensten.

Meer informatie? Bel 036 2600036

De beste winkelverlichting voor de beste prijs

Winkelverlichting

Met een dynamische verlichting val je op tussen de concurrenten en kun je het koopgedrag positief beïnvloeden.

Lichtadvies voor werkplekken en kantoorverlichting

Kantoorverlichting

Uw kantoor prettig en duurzaam verlichten: wij inventariseren op locatie en geven u een lichtadvies dat voldoet aan alle normen.

Lichtadvies voor industriële & magazijn verlichting

Magazijnverlichting

Het juiste lichtadvies voor uw magazijn, parkeergarage, industriële fabriekshal of productielijn.

Exclusieve design verlichting voor de ultieme woonbeleving

Residences

Uw luxe woning voorzien van professionele verlichting. Wij bieden deskundig advies en werken samen met uw architect of interieurstilist.

De perfecte ambiance met behulp van professioneel licht

Hospitality

Laat u verbazen over onze uitmuntende werkwijze en hoe wij iedere horeca gelegenheid tot in de puntjes verlichten.