Lightsale verlichtingsadvies icon

Van der Valk hotel Almere

Onlangs mochten wij de buitenverlichting én de verlichting voor de vergaderzalen bij Van der Valk Hotel Almere vernieuwen. We hebben deze upgrade uitgevoerd van traditionele verlichting naar moderne LED-technologie, met tal van voordelen voor het prachtighe hotel.

Een van de belangrijkste voordelen van de nieuwe LED-verlichting is de verbeterde kleurweergave. Dankzij geavanceerde technologie kunnen we een prachtige en levendige kleurweergave realiseren, waardoor de sfeer in de buitenruimtes en vergaderzalen aanzienlijk wordt verhoogd. Of het nu gaat om het creëren van een warme en uitnodigende ambiance of het benadrukken van specifieke details, onze LED-verlichting zorgt ervoor dat elk aspect van het hotel perfect wordt verlicht.

De vergaderzalen beschikken over een uitgebreide scenemogelijkheid door de dimbaarheid. Hierdoor kan het lichtniveau eenvoudig worden aangepast aan de gewenste sfeer of activiteit. Of het nu gaat om een intieme vergadering of een feestelijke gelegenheid, de verlichting kan flexibel worden aangepast aan de behoeften van elke situatie.

Bij Lightsale hebben we een passie voor hoogwaardige verlichtingsoplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ons team van experts werkt nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte verlichtingsconcepten te ontwerpen en te implementeren die voldoen aan hun specifieke behoeften en verwachtingen.

 

Van der Valk Hotel
Almere

Scenes met behulp
van Domotica

De perfecte sfeer, aansluiten op nieuwe of bestaande domotica systemen en een uitgebreid advies op locatie

WhatsApp ons
1
Scan de code
Wij helpen u graag verder