Lightsale verlichtingsadvies icon

Lichtontwerp woning Almere

Onlangs mocht Lightsale een verbluffend lichtontwerp realiseren in deze prachtige woning renovatie in Almere. Met de nadrukkelijke wens van de eigenaar voor een koof met indirect licht, hebben we een unieke en sfeervolle ambiance gecreëerd, aangevuld met gerichte verlichting om de objecten in deze woning te accentueren.

Een koof met indirect licht biedt talloze voordelen voor een woning. Het zorgt voor een zachte en diffuse verlichting, waardoor de ruimte een warm en uitnodigend gevoel krijgt. De indirecte verlichting in de koof verspreidt zich gelijkmatig door de kamer, waardoor schaduwen verminderd worden en een harmonieus lichtniveau ontstaat. Dit draagt bij aan een ontspannen en comfortabele sfeer, waarin bewoners en gasten zich direct thuis voelen.

Hoogwaardig materiaal

De gebruikte trimless inbouwspots in dit lichtontwerp zijn van het merk Leds-C4. Wij werken al jaren met dit type, tot volle tevredenheid. De spots kunnen voorzien worden van zowel de standaard of Philips HUE GU10 lichtbronnen, of zelfs professionele LED modules.

In deze woning was de samenwerking met onze partner onovertroffen. Er kan ook alleen zo’n mooi resultaat worden bereikt, wanneer we samenwerken. Dit begint al bij het lichtontwerp, vanwaar wij onze installatie partner verder instrueren.

Uw eigen lichtontwerp?

Uitgebreid advies

Samen de mooiste resultaten behalen, daar doen we het voor!

Vanaf vandaag goed licht

Bel mij terug voor een vrijblijvende speeddate!

WhatsApp ons
1
Scan de code
Wij helpen u graag verder