Lightsale verlichtingsadvies icon

Lichtadvies & lichtplan woning

Bij een exclusieve nieuwbouwwoning hoort een exclusief lichtconcept. Toen de trotse eigenaren van een prachtige nieuwbouwwoning bij Lightsale aanklopten, zagen wij een unieke kans om een ongeëvenaard lichtdesign te creëren. In samenwerking met Intra Lighting hebben we een op maat gemaakt lichtprofiel ontwikkeld. Dit profiel herbergt zowel compacte duo spotlights als elegante hanglampen en lineaire lampen met minimale verblinding – perfect voor boven de eettafel.

De kracht van ons lichtontwerp wordt versterkt door het innovatieve Casambi systeem. Hiermee kunnen bewoners eenvoudig verschillende lichtscènes oproepen via smartphone, tablet of zelfs fysieke schakelaars in de ruimte.

Maar daar stopt onze expertise niet. We hebben de verlichting verder verfijnd met opbouwspots van Leds-C4, sierlijke wandlampen van Astro en een indrukwekkende reeks vloerlampen van Intra Lighting. Het resultaat? Een harmonieuze lichtsymfonie die luxe en comfort uitstraalt.

Bent u op zoek naar de perfecte verlichtingsoplossing voor uw luxe woning? Laat ons u begeleiden in het creëren van een lichtplan dat uw ruimte transformeert. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Lightsale voor u kan betekenen

Voorbeeld lichtontwerp

Verlichtingsadvies
woning

Gecombineerd licht profiel met spots & pendels

Een uniek concept waarin de basisverlichting apart van de accentverlichting kan worden bediend middels domotica.

Ontdek ons lichtadvies!

Bel mij terug voor vrijblijvende informatie

WhatsApp ons
1
Scan de code
Wij helpen u graag verder