Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Professionele verlichting tussen stellingen en gangpaden in uw magazij

verlichting-magazijn-advies

Betere prestaties van personeel

Door de verlichting in uw magazijn weer op orde te hebben, wordt de kans op fouten kleiner, en voelt uw personeel zich prettiger. Het is alom bewezen dat een goede lichtkwaliteit met een bijbehorend lichtniveau bijdraagt aan het functioneren van de mens. Zonder het bioritme te beïnvloeden moeten we ervoor zorgen dat de gebruikers een minimale inspanning met de ogen hoeven te doen.

Licht tussen de stellingen?

Uiteraard is een goed lichtniveau tussen de magazijnstellingen een belangrijk punt, echter vergeten we vaak dat de goederen ín de stelling ook goed verlicht moeten zijn. Door beide op de juiste manier en uniform te verlichten hoeft het oog minder vaak te "werken". (schakelen tussen donkere en lichte vlakken) Hierdoor hebben uw werknemers beduidend minder kans op hoofdpijn.

verlichting-tussen-stellingen

Hoe kunnen wij u adviseren?

Neem contact op met één van onze adviseurs, dan begeleiden we u naar een zorgeloos magazijn. Daarbij denken wij met u mee, zoals het werken met professionele materialen waardoor u voldoet aan de normen voor de Energie Investering Aftrek vanuit het rijk. Onze lichtberekeningen voldoen hierbij aan de normering die gesteld zijn door de NSVV. Hierdoor weet u dat u met de calculaties en producten waarmee wij werken weer jarenlang vooruit kunt.

Weg met het knipperende licht!

De opslagruimte of het depot van uw bedrijf kan dus prima met LED worden vervangen of voorzien. De LED armaturen staan garant voor een enorm hoog aantal branduren, zonder dat de LED magazijnverlichting oververhit zal raken, waardoor ze (zoals de oude magazijnlampen) sneller kapot gaan. Binnen de professionele armaturen is de koeling dusdanig aangebracht dat de LED's op de juiste manier worden gekoeld. Dit is essentieel voor de LED. Daarnaast heeft u ook geen last meer van vervelende knipperende verlichting als u de lampen in de bedrijfshal of opslagruimte etc. aan doet. Daarbij heeft onze LED magazijnverlichting ook geen tijd nodig om op te warmen, dus u heeft direct een optimaal verlichte ruimte.

Heeft u vragen, of wilt u graag een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze adviseurs? Neemt u dan contact met ons op!

E-mail met Lightsale of bel met 0362600036


medewerkers
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.