Luxe woningen

Al meer dan 15 jaar ervaring

Wij creëren met ons lichtontwerp de sfeer die binnen uw interieur past

Onderbouwd lichtadvies

Met licht zorgen wij voor de juiste ambiance en werken wij vanuit meerdere lagen tot het gewenste effect

Domotica en controls

Bepaal zelf de sfeer met onze unieke en handige domotica oplossingen

Installatie nodig?

Samen met 1 van onze partners uit uw regio ontzorgen wij u van A tot Z

Passende verlichting

Niet alle huizen zijn hetzelfde. Een historische villa of fraaie design-bungalow vraagt om totaal andere verlichting dan een gewoon rijtjeshuis. Dat heeft diverse oorzaken, maar smaak en budget spelen zeker een belangrijke rol. Er zijn ook praktische redenen te noemen. Ongeacht waar de prioriteiten liggen, ze hebben allemaal invloed op de gemaakte keuzes.

Wij adviseren graag bij dit soort verlichtingsvraagstukken. Laten we even aan de praktische kant beginnen.

Het lijkt misschien vreemd, maar een kapitale villa heeft een aantal overeenkomsten met een fabriekspand. Ten eerste zijn beiden doorgaans zeer ruim opgezet. Dat heeft impact op de benodigde verlichting, hun vormgeving en hun toepassing.

Beide soorten gebouwen vragen om veel verlichting, zowel binnen als rondom het pand. Meer meters om te verlichten heeft een direct invloed op het aantal lampen en de benodigde opbrengst.

Daarmee komen we vanzelf terecht bij de economische argumenten. Meer verlichting brengt ook hogere energiekosten met zich mee. Tot zover de praktische kant.

Uitgelicht
werk

Passende sfeer

Na het vaststellen van locatie, lichtsterkte en andere praktische overwegingen kunnen we vervolgens naar het uiterlijk kijken.

Een luxe villa is niet zomaar een groot woonhuis. De kwaliteit van de gebruikte materialen en hun afwerking ligt meestal op een hoog niveau. Wie zoveel moeite doet om een huis mooi te maken, die wil daar ook optimaal van kunnen genieten. Daar is goedgekozen verlichting voor nodig, uiteraard van hetzelfde hoge afwerkingsniveau.

Het behoeft geen betoog dat die verlichting ook qua stijl en materialen bij de rest van het zorgvuldig gekozen interieur moet passen.

Precies daarom vindt u bij Lightsale een uitgebreid assortiment aan hoogstaande armaturen. Moderne techniek vormt het binnenwerk van fraai vormgegeven verlichtingselementen. Duurzame materialen zijn op kunstzinnige wijze toegepast, met hoogst creatieve resultaten als gevolg.

Wat ons betreft mag je dit geen lampen meer noemen. Daarvoor zijn ze gewoon te mooi, vind u ook niet?

lichtadvies vide

Hoe gaan jullie te werk?

1

Speeddate

U neemt contact op voor een vrijblijvende speeddate.

2

Opdracht

Na dit vrijblijvende gesprek kunt u ons de opdracht geven voor het maken van een ontwerp.

3

Goedkeuring

Na afstemming van de kosten voor ons ontwerp gaan we voor u aan de slag en inventariseren we de normen, wensen en eisen binnen uw bedrijf.

4

Ontwerp

We presenteren u ons ontwerp en de bijpassende prijsopgaaf.

5

Montage

Via één van onze partners in uw regio verzorgen we waar nodig de montage.

Vanaf vandaag goed licht

Bel mij terug voor een vrijblijvende speeddate!