verlichting advies almere

De Lightsale webshop

Lightsale is uw professionele partner op het gebied van projectverlichting. Wij werken projecten uit voor o.a. installateurs, stylisten, architecten en eindklanten. Daarnaast vindt u in onze webshop onze hardlopers.

Binnenverlichting van spot tot railverlichting

Binnenverlichting

Sfeervolle verlichting voor winkel, etalage, kantoor- en bedrijfspand. Van inbouwspot tot wandlamp.

Buitenverlichting

Buitenverlichting

Buitenverlichting voor veiligheid en het decoratief verlichten van uw tuin of bedrijfspand.

Lichtlijnen en waterdichte LED armaturen voor industriele toepassingen.

Industriële Verlichting

Professionele lichtlijnen en waterdichte led armaturen voor fabriekshallen, VvE's, industrie en parkeergarages.

Lichtbronnen, CDM-T, Halogeen, PAR, LED, TL etc...

Lichtbronnen

Wij leveren de meest uiteenlopende lichtbronnen zoals LED, TL, PL, Halogeen, PAR, CDM-T en meer

Voor een mooie design ventilator met verschillende standen!

Ventilatoren

Design ventilator online bestellen. Een klein assortiment met mooie ventilatoren voor aan het plafond.

Installatiemateriaal

Installatiemateriaal

Om uw verlichting te kunnen monteren leveren wij een klein assortiment aan installatiematerialen.

Bij Lightsale kunt u terecht voor de inkoop van armaturen, lichtbronnen en randapparatuur van onder meer de merken Leds-C4, Jacco Maris, GROK, Philips, SLV, FARO, TAL en Astro, allen gerenommeerde A-kwaliteitsmerken in de verlichtingssector met een breed en veelzijdig assortiment: diverse led oplossingen, rail-, inbouw- of opbouwarmaturen en randapparatuur voor zowel binnen- als buitenverlichting.

Zoekt u lichtadvies op maat?

Naast het aanbieden van verlichting via onze website, produceren wij verlichting op maat en adviseren wij bij de meest uiteenlopende projecten. Hiervoor maken we lichtontwerpen, lichtplannen en lichtberekeningen per projectsituatie. Hier kunt u meer over deze vorm van projectverlichting vinden. Heeft u vragen, mail of bel ons via 0362600036

verlichting online bestellen

Professioneel verlichten

Meer dan 10 jaar geven wij onafhankelijk lichtadvies en werken wij samen met verschillende partners. Denkt u hierbij aan installateurs, stylisten, architecten en eindklanten. Veel leveringen verlopen dan ook via onze partners. Om een uitgebreid inzicht te geven in onze hardlopers vindt u in onze webshop de meest gangbare artikelen, ten alle tijden voor de advies verkoopprijs van de fabrikant. Samen met onze partners zorgen we voor een geweldig eindresultaat, ieder project opnieuw. Wij zijn lid van het NSVV en maken deel uit van het Lichtregister.

Betrouwbaar en pro-actief

Door bij Lightsale te bestellen weet u zeker dat we met zorg omgaan met uw bestelling én uw gegevens. Zo versturen wij onze producten altijd via onze vaste partners en zijn wij bekend met track en trace oplossingen die u gewend bent. Spoed aanvragen? Ook die zijn ons niet vreemd en behandelen wij graag. Vanuit ons kantoor in Almere verzorgen wij van lichtplan tot aan installatie!

9.4
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.
top
helemaal tevreden