Professionele trimless en normale inbouwverlichting

Inbouwspots Trimless of met Rand, zorgen voor een naadloze inbouw in uw plafond. Kies voor het strakste resultaat.

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Grijs
Zwart
RVS
GoudStandaard
Prijs
trimless inbouwspot vierkant

Trimless LED Wit of Zwart

Strakke trimless inbouwspot inclusief dimbare LED module en LED driver in 2 kleuren

Vanaf 89,50
43401det1

Led Inbouwspot Rond Wit

Ronde inbouwspot exclusief dimbare GU10 LED voor 230v in witte kleur voor in verlaagd plafond

21,50

Inbouwspots en inbouwverlichting

Inbouwverlichting kennen wij bij Lightsale in vele verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering heeft voordelen in bepaalde situaties. Weet u niet exact welk type inbouwspot op welke plek te gebruiken, laat ons u hierbij assisteren. Kardanische inbouwspots in 12 volt zijn bijvoorbeeld gemakkelijk verstelbaar om uitlichten nog gemakkelijker te maken. Terwijl u in sommige situaties de spot helemaal niet wilt zien en de spot trimless, rimless of randloos wilt uitvoeren om deze naadloos te integreren in het plafond.

inbouwspot inkoop bestellen

Voor architecten en interieurstilisten hebben wij een uitgebreid assortiment aan trimless inbouwspots, en kardanisch verstelbare inbouwspots. Deze leveren wij op projectbasis op de locatie binnen korte tijd, zodat u snel weer verder kunt met uw project. Schrijft u zich in als klant via onze site, dan heeft u als bedrijf na goedkeuring direct inzicht in de netto inkoopprijzen. Het inkopen van verlichting was niet eerder zo eenvoudig.

Advies voor welke spots?

Wij zijn zeer ervaren in het geven van professioneel lichtadvies. Er zijn geen vaste regels voor het plaatsen van spots in uw plafond, maar om te voorkomen dat er landingsbanen ontstaan is het goed een licht professional tijdig bij uw project te betrekken. Bij ons komt u eerst vrijblijvend op "Speeddate!" Een informatief, vrijblijvend gesprek waar we samen de plannen voor uw verbouwing eens doorspreken. Nadien kunnen wij de inbouwspots voor u verwerken in een lichtplan. Kijk hier voor meer informatie over het maken van lichtplannen.

Wat is Trimless, Randloos?

Wanneer wij trimless inbouwspots gebruiken, bedoelen we dat de inbouwspots zonder zichtbaar frame of afdekraam worden geplaatst in uw plafond. U ziet dus uitsluitend de bak / cilinder van het armatuur zelf, en de stukadoor zorgt vervolgens voor een prachtige afwerking. Kijk hier voor trimless info. Lightsale is een merk-onafhankelijke leverancier en adviseur. Wij werken met verschillende merken zoals Leds-C4, Faro, TAL, Astro, ILU, Modular. Heeft u vragen over andere types, neemt u dan contact met ons op.

9.4
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.
top
helemaal tevreden