Professionele trimless en normale inbouwverlichting

Inbouwspots Trimless of met Rand, zorgen voor een naadloze inbouw in uw plafond. Kies voor het strakste resultaat.

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Grijs
Zwart
RVS
Goud


Standaard
Prijs
witte richtbare trimless led spot

Trimless Inbouwspot Wit GU10

Enkelvoudige witte strakke Trimless Multidir EVO spot Small voorzien van dimbare Indirecte LED lichtbron!

Vanaf 68,18
<
1
2
>

Design Inbouwspots en Inbouwverlichting?

Inbouwverlichting kennen wij bij Lightsale in vele verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering heeft voordelen in bepaalde situaties. Weet u niet exact welk type inbouwspot op welke plek te gebruiken, laat ons u hierbij assisteren. Kardanische inbouwspots in 12 volt zijn bijvoorbeeld gemakkelijk verstelbaar om uitlichten nog gemakkelijker te maken. Terwijl u in sommige situaties de spot helemaal niet wilt zien en de spot trimless wilt uitvoeren om deze naadloos te integreren in het plafond.

LED inbouwspots en winkelverlichting?

De verbeteringen in de LED Technologie gaan zo ontzettend hard dat er al verschillende items uitstekend toepasbaar zijn als winkelverlichting, zoekt u bijvoorbeeld eens op type DECO, een ronde inbouwspot met LED module, die zowel in het rond als in het vierkant geleverd kan worden. Met lichtopbrengsten tot wel 800 Lumen weet u zeker dat u energie kunt besparen in uw winkel, maar ook dat u kwaliteit in huis haalt, zonder daarbij in te leveren op uw lichtniveau.

Voor architecten en interieurstylisten hebben wij een uitgebreid assortiment aan trimless inbouwspots, en kardanisch verstelbare inbouwspots. Deze leveren wij op projectbasis op de locatie binnen korte tijd, zodat u snel weer verder kunt met uw project. Schrijft u zich in als klant via onze site, dan heeft u als bedrijf na goedkeuring direct inzicht in de netto inkoopprijzen. Het inkopen van verlichting was niet eerder zo eenvoudig.

Forlight assortiment

Nieuw is ons Forlight assortiment, door goede samenwerking met deze fabrikant hebben we een mooi pakket zeer interessante verlichting, die qua prijs / kwaliteit enorm gunstig is voor onze vaste klanten. Wij leveren deze producten voornamelijk aan de installateur, stylist en eindverbruiker. Bent u benieuwd naar uw projectkorting? Neemt u dan contact met ons op.

Voor particuliere klanten werken wij op projectbasis, vaak naar aanleiding van het advies van uw architect of stylist kunt u bij ons terecht voor de selectie van de verlichting. U bent op afspraak welkom in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Neemt u hiervoor contact op via 0362600036.

Advies Inbouwspots?

Wij geven u gratis en vrijblijvend advies; welke spot heeft u nodig, en welke aantallen heeft u nodig? Dit rekenen wij u graag vrijblijvend voor, zodat u vooraf al precies kunt zien welke inbouwspots voor u interessant zijn! Mailt u naar info@lightsale.nl of belt u met 0362600036.