Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Industriële Verlichting › Retrofit LED Lijnverlichting

Bestaande lijnverlichting gemakkelijk ombouwen naar led? Gebruik onze retrofit oplossing Cordona!

Inclusief BTW
Exclusief BTW

Vervang uw lijnverlichting voor led

Lijnverlichting is jarenlang toegepast als ideaal installatiemiddel binnen de fabriekshallen, loodsen en productiehallen. De Cordona is een retro-fit oplossing, die in alle grote systeemlijnverlichting merken past, zoals de lichtlijnen van de merken Philips, Veko, Trilux en Norton. Onze LED Cordona past dan ook zeer gemakkelijk in de bestaande profielen en is voorzien van de juiste connectoren.

Hoe makkelijk zijn de units te vervangen?

Door de easy-fit verbinding past het armatuur gemakkelijk in uw bestaande lichtlijn. Gemiddeld vervangt de installateur er 9 tot 11 per uur. Vervang het complete armatuur van de bestaande lijnverlichting in de bestaande draagrail.

Optioneel kunnen wij de producten ook uitvoeren met Noodverlichting, DALI of 0-10v sturing. Neemt u hiervoor contact met ons op.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.