Vervang uw lijnverlichting voor led

Bestaande lijnverlichting gemakkelijk ombouwen naar led? Gebruik onze retrofit oplossing Cordona; u vervangt TL naar LED in 2 stappen.

incl BTW
excl BTW
Lijnverlichting is jarenlang toegepast als ideaal installatiemiddel binnen de fabriekshallen, loodsen en productiehallen. De Cordona is een retro-fit oplossing, die in alle grote systeemlijnverlichting merken past, zoals de lichtlijnen van de merken Philips, Veko, Trilux en Norton. Onze LED Cordona past dan ook zeer gemakkelijk in de bestaande profielen en is voorzien van de juiste connectoren. Het is belangrijk dat u of uw installateur geen aanpassingen hoeft te doen aan de draagconstructie van uw lichtlijn. Hierdoor vervallen vaak kwalificaties van lichtlijnen.

Gemakkelijk TL verlichting vervangen in uw lichtlijnen?

Door de easy-fit verbinding past het armatuur gemakkelijk in uw bestaande lichtlijn. Gemiddeld vervangt de installateur er 9 tot 11 per uur. Vervang het complete armatuur van de bestaande lijnverlichting in de bestaande draagrail. De standaard lichtkleur van deze units is 5000K, dit is een zeer prettige kleur voor in uw magazijn of bedrijfshal.

Hoog rendement en subsidie

De units hebben een minimaal rendement van 150 lumen per Watt. Hierdoor is de efficiëntie enorm en voldoet u aan de richtlijnen voor het verkrijgen van de EIA subsidie. Vervang uw 1x36, 1x58, 2x36, 2x58, 1x80 of 2x80 watt TL lichtlijnen zeer gemakkelijk met onze Cordona retrofit units.

Optioneel kunnen wij de producten ook uitvoeren met Noodverlichting, DALI of 0-10v sturing. Neemt u hiervoor contact met ons op.
9.4
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.
top
helemaal tevreden
Geweldig !
Wij hebben door Lightsale een lichtplan voor onze nieuwe woning laten opstellen en uiteindelijk de verlichting ook bij hun aangeschaft. Zeer goed begeleiding en ide...
Weer een mooi project afgerond met de led panelen / tubes van lightsale!
Altijd bereikbaar, goede service en denken altijd mee om problemen op te lossen. Ga zo door!