Buitenverlichting

Buitenverlichting voor veiligheid en het decoratief verlichten van uw tuin of bedrijfspand.

Tuin Wandverlichting voor buiten, bedrijfspand of woning. Voel u veiliger in uw

Wandverlichting

Verlichting aan de wand voor in de tuin, inbraakwerend en een veilig gevoel van uw woning, of bedrijfspand.

Verlichting paaltjes, staande buitenlampen voor in uw tuin

Staande Lampen

Uw tuinpad of uw tuin verlichten met staande paaltjes, zowel prikspots als pathway verlichting in verschillende afmetingen en luxe uitstraling.

Inbouwverlichting voor buiten, in uw luifel of overkapping langs uw woning

Plafond Inbouw

Professionele buitenverlichting geschikt voor inbouw in plafonds of luifels. Verlichting draagt bij aan de veiligheid van uw woning.

Display en Reclame verlichting voor buiten

Display / Reclame

Displayspots of reclamespots voor buiten in LED uitvoering. Val op met uw winkel of bedrijfspand door de gevel en de reclame te verlichten.

Led Wandstralers en bouwlampen voor buiten

Led Stralers

Led wandstralers worden gebruikt als floodlights voor terrein of pand, voor de beveiliging van uw woning of overheaddeur. Zelfs met bewegingssensor.

LED Straatverlichting en LED Openbare verlichting voor parkeerplaats

LED Straatverlichting

Led straatverlichting zijn paaltop armaturen voor openbaar of prive terrein. Vervang uw straatlantaarns van de parkeerplaats gemakkelijk voor led.

12 Volt LED Tuinverlichting met prikkabelsysteem plug & play

Led 12V Systeem

Tuinverlichting prikkabel systeem op 12 volt speciaal ontwikkeld voor in uw tuin. Leg 1 ringleiding in uw tuin en sluit alle lampen aan.

Grond Inbouwspots in HQI, CDM-T en LED voor het uitlichten van uw pand

Grond Inbouwspots

Een grond inbouwspot is een mooi product om uw gevel of reclame te verlichten vanaf de grond, of om looppaden te accentueren.

led prikspots voor buiten in de tuin of uw bedrijfspand

Led Prikspots

Led prikspots voor in de tuin, of lichtgevende bollen op prikkers. Ideaal om uw tuin net even op een andere manier te verlichten dan met paaltjes.

Lightsale levert onder andere tuinverlichting van Leds-C4, Faro, TAL, en Baselight. Baselight heeft een prachtig 12 volt systeem waardoor u door de gehele tuin gebruik kunt maken van het unieke 12 volt prikkabel systeem. Wij maken graag een berekening en lichtplan voor u op maat, bel voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie met onze service desk; 0362600036.

Het installeren van Baselight tuinverlichting gaat erg gemakkelijk! De basis is de 150VA transformator. Deze transformator heeft een ingebouwde schemerschakelaar en tijdklok. Het opgetelde wattage van de armaturen mag nooit meer zijn dan 150 Watt. De kabel die op deze transformator aangesloten kan worden, is de 12V prikkabel die u rondom uw woning kunt neerleggen. Op elke plek waar u een lichtpunt wenst, monteert u deze gemakkelijk aan de 12V prikkabel.

Daarnaast beschikt Lightsale over een uitgebreid assortiment beveiliging stralers voor in de tuin of uw bedrijfspand. Kijkt u bij hier voor beveiliging met de verschillende LED armaturen zoals LED stralers met bewegingssensor.

Tuinverlichting voorkomt inbraak!

Door uw tuin goed te verlichten maakt u de tuin minder aantrekkelijk voor inbrekers. Ze kiezen dan vaak liever een tuin waar het donkerder is. U kunt een basis verlichting aanbrengen met bijvoorbeeld wandarmaturen, en deze op bepaalde tijden laten aanvullen door stralers op bewegingssensor. Allerlei professionele mogelijkheden waarover wij u graag verder informeren.

Liever de buitenverlichtingscatalogi bekijken?

Bekijk hier de gids van Faro
Bekijk hier de gids van Leds-C4
Bekijk hier de gids van TAL
9.4
TOP !!!!!
Super bedrijf !!!
super ervaring met Lightsale!
Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !