Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Buitenverlichting

Buitenverlichting en tuinverlichting ter veiligheid en het decoratief verlichten van uw tuin of bedrijfspand.

Buitenverlichting

LightSale levert ondermeer tuinverlichting van Faro, SLV en BaseLight. Vooral BaseLight heeft een prachtig systeem waardoor u door de gehele tuin gebruik kunt maken van het unieke 12 volt systeem. Wij maken graag een berekening en lichtplan voor u op maat, bel voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie met onze service desk; 0362600036.

Het installeren van BaseLight tuinverlichting gaat erg gemakkelijk! De basis is de 150VA transformator. Deze transformator heeft een ingebouwde schemerschakelaar en tijdklok. Het opgetelde wattage van de armaturen mag nooit meer zijn dan 150 Watt. De kabel die op deze transformator aangesloten kan worden, is de 12V prikkabel die u rondom uw woning kunt neerleggen. Op elke plek waar u een lichtpunt wenst, monteert u deze gemakkelijk aan de 12V prikkabel.

Daarnaast beschikt LightSale over een uitgebreid assortiment beveiliging stralers voor in de tuin of uw bedrijfspand. Kijkt u bij beveiliging voor de verschillende LED types.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.