Led Wandstralers en bouwlampen voor buiten

Led wandstralers worden gebruikt als floodlights voor terrein of pand, voor de beveiliging van uw woning of overheaddeur. Zelfs met bewegingssensor.

incl BTW
excl BTW
Filters
Standaard
Prijs
Led Stralers voor buiten gebruik zijn ideaal om met een klein afgenomen vermogen, toch een hele hoge lichtopbrengst te realiseren. De armaturen zijn voorzien van de benodigde keurmerken en kunnen optioneel zelfs ook met bewegingssensor worden uitgevoerd. Daarnaast zijn er verschillende lichtkleuren beschikbaar.

Led Stralers vergelijken?

De led stralers die u veel op het internet tegenkomt zijn allemaal in de traditionele grijze aluminium kleur, wij hebben iets verder gezocht en kunnen u deze mooi afgewerkte zwart gecoate armaturen aanbieden, de armaturen zijn voorzien van een kort stukje snoer, het is de bedoeling dat u in de buurt van het armatuur de aansluiting verzorgd. Vaak wordt dit gedaan door middel van een lasdoos.

Led Wandstraler montage?

Gebruikelijk is het om bij ieder armatuur een waterdichte kabeldoos te plaatsen, van elke kabeldoos kunt u gemakkelijk doorvoeren naar de volgende via het bekende pijp / kabel opbouw systeem. Veelal plaatst men dan in 1 kabeldoos een extra kabel met dag / nacht of schemerschakelaar, zodat de led wandstralers altijd branden zodra het donker wordt.

Lichtopbrengst van Led straler?

Het is lastig de traditionele bouwlampen qua lichtopbrengst te vergelijken, een stelregel is ongeveer 7 tot 9 lumen per watt, zo zou een 250W Halogeen bouwlamp ongeveer 1750 / 2200 lumen geven in de meest ideale omstandigheden. Veroudering en vervuiling van het armatuur en de lichtbron spelen hier ook zeker een rol in. Wenst u meer informatie over de led stralers of het verlichten van uw terrein of tuin? Neemt u dan contact met ons op voor advies!
9.4
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.
top
helemaal tevreden
Geweldig !
Wij hebben door Lightsale een lichtplan voor onze nieuwe woning laten opstellen en uiteindelijk de verlichting ook bij hun aangeschaft. Zeer goed begeleiding en ide...
Weer een mooi project afgerond met de led panelen / tubes van lightsale!
Altijd bereikbaar, goede service en denken altijd mee om problemen op te lossen. Ga zo door!