Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Industriële Verlichting › LED Lijnverlichting Systeem

Een lichtlijn systeem kent u vooral van de bekende merken, wij brengen ons eigen professionele en betaalbare LED systeem op de markt.

Inclusief BTW
Exclusief BTW

Lichtlijn voor professionele toepassing in loods of bedrijfshal

Lichtlijnen van de bekende merken zoals Philips, Norton, VEKO en Trilux zijn natuurlijk een prachtige uitkomst wanneer er in een loods of unit licht nodig is wat gemakkelijk te plaatsen is en in de toekomst uitbreidbaar dient te zijn. Lightsale brengt sinds 2014 haar eigen systeem op de markt als alternatief voor de bekendere merken. Dit systeem kenmerkt zich door de gemakkelijke installatie en uitgebreide mogelijkheden. U vindt op onze website vooral de standaard producten die er nodig zijn voor een lichtlijn in uw loods, maar heeft u meer informatie nodig of een compleet lichtontwerp dan helpen wij u hier graag bij. Neem dan contact op met onze adviseurs.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.