Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Industriële Verlichting

Professionele lichtlijnen en waterdichte led armaturen voor fabriekshallen, VvE's, industrie en parkeergarages.

Lichtlijnen en waterdichte LED armaturen voor industriele toepassingen.

Sinds 2008 produceren wij hoogwaardige LED producten voor de professionele markt. Energie besparen in combinatie met het verbeteren van lichtplannen met de bijhorende garantie, is waar het bij ons om draait. Wij leveren LED verlichting, waarbij uitstraling, lichtkwaliteit en energiebesparing op de eerste plaats staan.

Tevens behoeft LED verlichting geen onderhoud, zodat u ook nog eens een arbeidsbesparing realiseert. Hiermee leveren wij dé totaal oplossing voor onze installateurs.

Bent u installateur?

Bent u installateur, en benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij verzorgen uw lichtplan of lichtontwerp, en u kunt zich focussen op de installatie van de producten.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.