12 Volt LED Tuinverlichting met prikkabelsysteem plug & play

Tuinverlichting prikkabel systeem op 12 volt speciaal ontwikkeld voor in uw tuin. Leg 1 ringleiding in uw tuin en sluit alle lampen aan.

incl BTW
excl BTW
FiltersStandaard
Prijs
Wij hebben een prachtig systeem waardoor u door de gehele tuin gebruik kunt maken van het unieke laagvolt Lightpro 12 volt tuinverlichting systeem. Wij maken graag een berekening en lichtplan voor u op maat, bel voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie met onze service desk; 0362600036. Wij leveren deze producten vooral op projectbasis bij de klant, veelal via de installateur of de hovenier die bij ons gunstig inkoopt.

LED Tuinverlichting 12 volt plaatsen

Het installeren van grondspots, prikspots of wandverlichting gaat erg gemakkelijk! Kijk bij de armaturen voor de aansluithandleiding. De basis van ons systeem is de 12 volt transformator. Deze transformator heeft een ingebouwde schemerschakelaar en tijdklok. Het opgetelde wattage van de armaturen mag nooit meer zijn dan het vermogen van de transformator die u kiest. De kabel die op deze transformator aangesloten kan worden, is de 12V prikkabel die u in verschillende lengtes kunt bestellen. Op elke gewenste plek in uw tuin waar de 12 volt prikkabel ligt, kunt u een female connector aanbrengen. Doordat de connector reeds is voorzien van een waterdichte pakking, is uw aansluiting direct waterdicht en kunt u op iedere plek in uw tuin de verlichting plaatsen.

Tuinverlichting 12 volt

12 volt is een veilige spanning, wij houden niet van storingen of kortsluiting, daarom is 12 volt juist zo geschikt voor in uw tuin. De led grond inbouwspots in combinatie met de led prikspots geven een mooi warm wit licht op elke plek in de tuin. LED Tuinverlichting gaat lang mee, is energiezuinig en wordt niet te warm. U zorgt voor 1 aansluitpunt met 230 volt, waar u gemakkelijk de transformator kunt ophangen. Aan deze transformator sluit u de prikkabel aan, makkelijker kan haast niet!
9.4
TOP !!!!!
Super bedrijf !!!
super ervaring met Lightsale!
Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !