12 Volt LED Tuinverlichting met prikkabelsysteem plug & play

Tuinverlichting prikkabel systeem op 12 volt speciaal ontwikkeld voor in uw tuin. Leg 1 ringleiding in uw tuin en sluit alle lampen aan.

incl BTW
excl BTW
FiltersStandaard
Prijs

12 Volt LED Tuinverlichting met prikkabelsysteem plug & play

Wij hebben een prachtig systeem waardoor u door de gehele tuin gebruik kunt maken van het unieke laagvolt 12 volt tuinverlichting systeem. Wij maken graag een berekening en lichtplan voor u op maat, bel voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie met onze service desk; 0362600036. Wij leveren deze producten vooral op projectbasis bij de klant, deze ontvangt op onze bruto adviesprijzen een projectkorting.

LED Tuinverlichting 12 volt plaatsen

Het installeren van grondspots, prikspots of wandverlichting gaat erg gemakkelijk! Kijk bij de armaturen voor de aansluithandleiding. De basis van ons systeem is de 150VA 12 volt transformator. Deze transformator heeft een ingebouwde schemerschakelaar en tijdklok. Het opgetelde wattage van de armaturen mag nooit meer zijn dan 150 Watt. De kabel die op deze transformator aangesloten kan worden, is de 12V prikkabel die u in verschillende lengtes kunt bestellen. Op elke gewenste plek in uw tuin waar de 12 volt prikkabel ligt, kunt u een split-connector aanbrengen. Doordat de split-connector reeds is voorzien van een waterdichte pakking, is uw aansluiting direct waterdicht.

Tuinverlichting 12 volt

12 volt is een veilige spanning, wij houden niet van storingen of kortsluiting, daarom is 12 volt juist zo geschikt voor in uw tuin. De led grond inbouwspots in combinatie met de led prikspots geven een mooi warm wit licht op elke plek in de tuin. LED Tuinverlichting gaat lang mee, is energiezuinig en wordt niet te warm. U zorgt voor 1 aansluitpunt met 230 volt, waar u gemakkelijk de Maretti transformator kunt ophangen. Aan deze transformator sluit u de prikkabel aan, makkelijker kan haast niet!