Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Fonda Wandinbouw LED Black

89.5

Trapverlichting voor in standaard lasdoos, LED 2700K 1 Watt orientatie licht zonder driver

Deze praktische zwart gekleurde wandarmaturen passen direct in een standaard lasdoos in de muur. Hierdoor is het plaatsen van de verlichting nog makkelijker geworden. De LED heeft een vermogen van 1 Watt, extreem zuinig en ideaal als oriëntatie verlichting in uw trapportaal. Ook als nachtverlichting op de overloop is dit type natuurlijk bruikbaar. Plaatst u de armaturen zo'n 30cm boven de vloer dan ontstaat er een mooie gelijkmatige verdeling.

Trapverlichting inbouwen

Door een standaard 68mm lasdoos te laten plaatsen voorzien van 230v, kunt u deze inbouw led's gemakkelijk installeren. Het binnenwerk past dan ook exact over de lasdoos heen en de afdekkap voorziet in een luxe uitstraling. Hieronder kunt u tevens de installatiehandleiding downloaden.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.