Trimless Inbouwspot Zwart Dubbel GU10

Dubbele strakke LED Trimless Multidir EVO spot Small voorzien van GU10 50mm lamphouder en indirecte LED Dimbaar

dubbele led inbouwspot trimless Trimless-inbouwspot-gu10-2voudig inbouwspot-mat-zwart-trimless Inbouwspot-Multidir-evo

Strakke dubbele inbouwspots zonder rand

U bent op zoek naar het beste resultaat, een spot die past binnen uw interieur en die is gemaakt in een fraaie kleur zwart. De 2 voudige zwarte Multidir EVO is een perfecte oplossing om in uw plafond te gebruiken. Het zwart steekt prachtig af tegen uw gestukadoorde plafond en zo wordt de spot helemaal naadloos weggewerkt in uw plafond. Bovendien kunt u iedere spot apart richten door de 2 ringen waar de lamp in bevestigd zit.

U wilt toch geen kille koude verlichting?

Daarom voert u de spot het best uit met de GU10 Dimbare led in dimbare uitvoering. We bieden ook de spot gewoon aan inclusief deze LED. Uiteraard zijn er meer combinaties mogelijk, maar dit is de meest gebruikte. Bovendien bieden wij u 14 dagen bedenktermijn, niet goed, geld terug! Standaard wordt de inbouwspot voorzien van onze luxe DIM LED Indirect van Nelux voor een luxe uitstraling!

DUO Trimless Multidir Evo Zwart Instructies

De zwarte uitvoering van de trimless inbouwspot wordt geleverd inclusief mounting kit. Het is vaak het meest ideaal wanneer de installateur als eerste de bekabeling aanbrengt, daarna het plafond wordt dichtgezet, de gaten worden ingezaagd en u de mounting kit plaatst. De stukadoor kan dan als laatst deze kit helemaal wegwerken in het plafond. Wanneer dit gereed is, sluit u het armatuur aan, en klikt u de binnenkant van het armatuur gemakkelijk in de mounting kit in het plafond. Geen schroefjes of vleugelmoeren, gewoon klikken. Naderhand is zelfs het armatuur ook weer gemakkelijk te demonteren!

Philips HUE Signify gebruiken?

Het voordeel van werken met deze kwalitatieve hoogstaande materialen is de multifunctionele inzetbaarheid. Zo kunt u de bak verstellen in hoogte, waardoor u vrijwel elke GU10 lichtbron, ongeacht de lengte kunt gebruiken! Ook de Philips Hue past dus in dit trimless armatuur! Bestel het armatuur exclusief LED zodat u uw eigen lichtbron kunt gebruiken.
Bijpassende producten!