Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Trimless Inbouwspot Wit 3xGU10

194.5

3 Voudige strakke Trimless Multidir EVO spot Small voorzien van GU10 50mm lamphouder

Als onze grijpvoorraad Trimless inbouwspots in Almere is uitverkocht, leveren wij binnen 5 werkdagen op uw project!

3 Voudige Strakke dubbele inbouwspots zonder rand

U bent op zoek naar het beste resultaat, een spot die past binnen uw interieur en die is gemaakt in een fraaie kleur wit. De 3 voudige witte Multidir EVO is een perfecte oplossing om in uw plafond te gebruiken. Het zwart steekt prachtig af tegen uw gestukadoorde plafond en zo wordt de spot helemaal naadloos weggewerkt in uw plafond. Bovendien kunt u iedere spot apart richten door de 2 ringen waar de lamp in bevestigd zit.

U wilt toch geen kille koude verlichting?

Daarom voert u de spot het best uit met de GU10 Dimbare led in Dim2Warm uitvoering. Deze lamp vindt u in het winkelmandje zodra u de spot heeft toegevoegd. Uiteraard zijn er meer combinaties mogelijk, maar dit is de meest gebruikte. Bovendien bieden wij u 14 dagen bedenktermijn, niet goed, geld terug!

DUO Trimless Multidir Evo White Instructies

De zwarte uitvoering van de trimless inbouwspot wordt geleverd inclusief mounting kit. Het is vaak het meest ideaal wanneer de installateur als eerste de bekabeling aanbrengt, daarna het plafond wordt dichtgezet, de gaten worden ingezaagd en u de mounting kit plaatst. De stukadoor kan dan als laatst deze kit helemaal wegwerken in het plafond. Wanneer dit gereed is, sluit u het armatuur aan, en klikt u de binnenkant van het armatuur gemakkelijk in de mounting kit in het plafond. Geen schroefjes of vleugelmoeren, gewoon klikken. Naderhand is zelfs het armatuur ook weer gemakkelijk te demonteren!

Philips HUE Signify gebruiken?

Het voordeel van werken met deze kwalitatieve hoogstaande materialen is de multifunctionele inzetbaarheid. Zo kunt u de bak verstellen in hoogte, waardoor u vrijwel elke GU10 lichtbron, ongeacht de lengte kunt gebruiken! Ook de Philips Hue past dus in dit trimless armatuur!

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.