Trimless Inbouwspot 1 x AR111 Zwart

Super strakke zwarte trimless inbouwspot in enkelvoudige uitvoering, geschikt voor 1 x AR111 LED of Halogeen

71-2951-60-00 square-trimless-qr111-ar111 zwarte-trimless-inbouwspot 71-2951-14-00_B trimless-inbouwspot-groot
Square Trimless inbouwspot in een prachtig zwarte uitvoering, geschikt voor 1 x AR111 lichtbron. Inbouwmaat: 156 x 156 mm en wordt geleverd inclusief mounting kit welke u van te voren in het plafond kunt wegwerken. Na het wegwerken van de mounting kit kunt u gemakkelijk de spot in de mounting kit vastzetten voor een naadloze integratie in uw plafond. Ook verkrijgbaar in de kleur wit.

Zwarte Trimless Inbouwspot AR111

is een artikel dat wij veel gebruiken binnen onze projecten, in combinatie met een halogeen of LED lichtbron, dat rekenen wij u graag even voor! Deze Trimless inbouwspots wordt veel toegepast door de mooie hoogwaardige afwerking.

Randloze montage in uw strakke plafond?

Deze spot wordt geleverd inclusief de benodigde mounting kit. Deze kan vooraf worden geplaatst in uw plafond, na het stukadoren van uw plafond hoeft het binnenwerk pas geplaatst te worden. Het resultaat van een randloze spot in een strak wit plafond is ongekend.

Sfeervol warm verlichten

Deze frameless spot is hier bij uitstek perfect voor! Voeg hem toe aan uw winkelmand, en bekijk de bijpassende halogeen of led lampen. Kiest u voor dim2warm, dan bereikt u precies dat sfeervolle effect zoals bij het dimmen van een halogeen of gloeilamp, maar bent u daarnaast nog eens energiezuinig aan het verlichten!
Bijpassende producten!