Multidir EVO Inbouwspot 2x Small 230V Zwart

Super strakke Multidir inbouwspot in dubbele uitvoering, geschikt voor 2 x GU10 in het zwart

71-2943-60-00 inbouwspot-dubbel-gu10-hue Bennebroek-5
Bent u op zoek naar dubbele strakke zwarte spots voor in uw plafond? Kiest u dan voor deze inbouwlampen van LedsC4, een prachtig vormgegeven inbouwspot waar u naar keuze een halogeenlichtbron of LEDlichtbron in kunt toepassen. Dit armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd.

Moderne Dubbele Zwarte inbouwspots

Deze spots accentueren het plafond. Uw plafond wordt een eenheid met behulp van deze mooie lampen. In ieder mooi interieur, in de keuken, de slaapkamer of de woonkamer is deze spot perfect te gebruiken. Denk aan de combinatie met stalen deuren, of donkere kozijnen waar de dubbele spot perfecte uitlicht mogelijkheden geeft!

Minimale verblinding

Het rustige effect van deze GU10 inbouwspots komt doordat de lampen iets verborgen liggen in de houder. Hierdoor is directe inkijk vrijwel onmogelijk, en geeft de spot een uitermate rustige uitstraling.

Sfeervol en zacht licht

Wanneer u de lamp in het winkelmandje toevoegt, ziet u daar de verschillende passende lampen. Kiest u de Dim2Warm LED? Deze geeft in combinatie met de spot het echte sfeerlicht van de halogeen- of gloeilamp! De kleur veranderd tijdens het dimmen van warm wit, naar extra warm wit. En bevalt de spot toch niet? U heeft een retourrecht van 14 dagen.
Bijpassende producten!