LED Paneel 295x1195 4000K

Backlit LED Paneel 36W 3940 Lumen 120x30 paneel inclusief driver 110lm/W en Philips LED Driver

led paneel 120x30 4000K 116459-backlit 116313-1
Budget inbouw led paneel, geschikt voor gebruik in systeem plafonds. Het paneel wordt geleverd inclusief led driver, direct aansluiten op 230V! De koel witte lichtkleur is prettig om te ervaren. Zoekt u een voordelig backlit led paneel, waarmee u snel op energie kunt besparen, dan is dit paneel de juiste keus. De randkleur van het armatuur is wit gepoedercoat.

Standaard inclusief snoer!Het is niet toegestaan boven het systeemplafond te werken met wago's of kroonstenen, daarom zijn onze panelen reeds voorzien van een netsnoer. Dit netsnoer heeft een lengte van 150cm.

Wat betekend Backlit LED Paneel?

We kennen vooral de "dunne" LED panelen waarbij de verlichting in de rand verwerkt zit. Esthetisch een fraaie oplossing, maar veelal hebben we boven het systeemplafond voldoende hoogte om ook een backlit uitvoering te gebruiken. In een backlit paneel zit bijvoorbeeld geen LGP plaat, dus kans op verkleuring van het kunststof is verleden tijd. De backlit panelen zijn eigenlijk efficienter, de levensduur is langer, en kennen meer voor- dan nadelen wanneer we budget gerelateerde verlichting in het systeemplafond willen plaatsen.

Is een paneel de juiste keus?

Dit is per locatie, of per project verschillend te beoordelen. Wanneer men de verwachting van een budget paneel kan bijstellen, kun je een eerlijke keuze maken. In situaties als key-turn opleveren, magazijnen of ruimtes waar het licht weinig aan staat is dit een prima oplossing. Wij informeren u er graag over, ook wanneer u een lichtplan nodig heeft! Precies voor deze inschatting is onze lichtontwerper de juiste aanvulling.