Bello Luce Opbouwspot LED 1x Dimtowarm QR111

Design opbouwspot technisch type Judy voorzien van 1 x QR111 Dim to Warm LED

109040-7 dim-to-warm-ledspot-qr111 opbouwspot-inclusief-led 109040-6
De Judy AR111 opbouwspot is aantrekkelijke eyecatcher in uw interieur. De spot past perfect bij stalen deuren en geeft een mooi contrast tegen het witte plafond. Doordat de LED reeds ingebouwd is, heeft u hier geen aanvullend werk meer van. De afwerking van dit armatuur is poedercoat zwart staal.

Dim to warm led ar111?

Dim to warm is het nieuwste op het gebied van LED dimmen; precies de sfeer nabootsen van een gloeilamp of halogeenlamp. Bent u benieuwd hoe dit werkt, klik dan hier. De ingebouwde driver kunt u dimmen middels een fase af- of aansnijding. Dit werkt vaak prima samen met de JUNG LED UDD dimmers, die meerdere standen aankunnen. Let u erop dat u niet meer dan 6 QR111 lichtbronnen tegelijkertijd dimt.

U ziet op de laatste 2 afbeeldingen het verschil tussen de meest felle stand; 2800K en de meest gedimde stand; 2200K. Het terugdimmen gaat met deze set tot ca 10% van het totale vermogen.

Complete led opbouwspot

De Bello Luce spot wordt helemaal compleet geleverd, van lichtbron tot driver en armatuur. U heeft hier verder geen zorgen meer aan, de spots plaatst u gemakkelijk aan het plafond, en door de prachtige indirecte LED is directe inkijk tot een minimum beperkt. De ingebouwde drivers zijn bovendien voorzien van TUV keuring.