Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Bello Luce Opbouwspot LED 1x Dimtowarm QR111

149.5

Design opbouwspot technisch type Judy voorzien van 1 x QR111 Dim to Warm LED

De Judy AR111 opbouwspot is aantrekkelijke eyecatcher in uw interieur. De spot past perfect bij stalen deuren en geeft een mooi contrast tegen het witte plafond. Doordat de LED reeds ingebouwd is, heeft u hier geen aanvullend werk meer van. De afwerking van dit armatuur is poedercoat zwart staal.

Dim to warm led ar111?

Dim to warm is het nieuwste op het gebied van LED dimmen; precies de sfeer nabootsen van een gloeilamp of halogeenlamp. Bent u benieuwd hoe dit werkt, klik dan hier. De ingebouwde driver kunt u dimmen middels een fase af- of aansnijding. Dit werkt vaak prima samen met de JUNG LED UDD dimmers, die meerdere standen aankunnen. Let u erop dat u niet meer dan 6 QR111 lichtbronnen tegelijkertijd dimt.

U ziet op de laatste 2 afbeeldingen het verschil tussen de meest felle stand; 2800K en de meest gedimde stand; 2200K. Het terugdimmen gaat met deze set tot ca 10% van het totale vermogen.

Complete led opbouwspot

De Bello Luce spot wordt helemaal compleet geleverd, van lichtbron tot driver en armatuur. U heeft hier verder geen zorgen meer aan, de spots plaatst u gemakkelijk aan het plafond, en door de prachtige indirecte LED is directe inkijk tot een minimum beperkt. De ingebouwde drivers zijn bovendien voorzien van TUV keuring.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.