Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Led strip PRO 120 leds per meter

87.5

5 meter totaal 48W 24V IP20 in 2700K extra warme lichtkleur

Professionele ledstrip voorzien van 120 leds per meter. Deze led strip is extra warm wit, 2700K. Na het toevoegen vindt u in de winkelmand de bijpassende drivers, optioneel een dimmer op afstandsbediening en de aluminium led strip profielen. Deze zijn zeer belangrijk, om de levensduur van de strips te kunnen garanderen. Door het aluminium wordt de warmte van de leds op de juiste wijze afgevoerd.

Kan ik de led strip inkorten?

Ja, u kunt de ledstrip iedere 5 / 10 cm inkorten, dit staat aangegeven op de strip. Houd u er rekening mee dat u de juiste driver dan meebesteld, wellicht kunt u met een kleinere driver werken. Totaal vermogen = het aantal meters X 9,6 Watt. Tel hier een klein verlies van 5% bij op, en bestel de driver 40, 60 of 90VA die hier het best bij in de buurt komt.

Kan ik de led strip dimmen?

Ja, wij werken veel met de Play ontvanger en zender, dit is een setje wat u gemakkelijk tussen de voeding en de strip plaatst. U koppelt de afstandsbediening en zodoende kunt u schakelen en dimmen. ontvanger en zender!

Welke voeding heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van de lengte, wij zouden niet adviseren langere lengtes dan 5 meter te maken, en altijd gebruik te maken van aluminium profiel ivm de koeling. Totaal vermogen = het aantal meters X 9,6 Watt. Tel hier een klein verlies van 5% bij op, en bestel de driver 40, 60 of 90VA die hier het best bij in de buurt komt.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.