Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Railspot Slagerij Vlees White

Railverlichting speciaal voor het verlichten van vleesproducten, Fresh meat module!

Het verlichten van uw vlees met LED producten kan de verkoop stimuleren, of juist doen tegenvallen! Kies daarom voor de juiste lichtkleur, zodat de rood-tinten in uw vlees worden opgehaald. Het vlees in uw slagerij zal er sprankelend en rood uit zien, speciaal daarvoor heeft Spectrum deze led railstralers ontwikkeld met speciale vlees module.

Led in de slagerij gebruiken?

U hoeft uiteraard niet overal in de slagerij deze spots te gebruiken, maak een mooi basislichtplan met goede lichtwaardes en gebruik boven uw vlees de armaturen met vlees module! De speciale lichtkleur 1750K zorgt voor een mooi stukje rood gekleurd vlees!

Hulp nodig met een lichtplan in uw slagerij?

Ook dan helpen wij u graag, we maken vooraf een vrijblijvende lichtberekening zodat u al direct weet hoeveel armaturen u nodig heeft in de winkel voor de ideale lichtopbrengst. Vaak maken wij gebruik van kantelbare downlights, in combinatie met deze led railspots.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.