Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Railspot Groente en Fruit LED

Railverlichting speciaal voor het verlichten van versproducten zoals groente en fruit

Het verlichten van uw groente en fruit met LED producten kan de verkoop stimuleren, of juist doen tegenvallen! Kies daarom voor de juiste CRI waarde, waardoor de levendige kleuren in uw fruit worden opgehaald. Het fruit in uw groentewinkel of versafdeling zal er sprankelend en prachtig gekleurd uit zien, speciaal daarvoor heeft Spectrum deze led railstralers ontwikkeld met speciale hoge CRI module.

Led in de versafdeling gebruiken?

U hoeft uiteraard niet overal in de winkel deze spots te gebruiken, maak een mooi basislichtplan met goede lichtwaardes en gebruik boven uw groente de armaturen met vers module!

Hulp nodig met een lichtplan voor uw groente en fruit?

Ook dan helpen wij u graag, we maken vooraf een vrijblijvende lichtberekening zodat u al direct weet hoeveel armaturen u nodig heeft in de winkel voor de ideale lichtopbrengst. Vaak maken wij gebruik van kantelbare downlights voor algemene verlichting, in combinatie met deze led railspots.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.