Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

1 Minute Kerstboom 180cm Rode decoratie

139.5

150 LEDs Warm White inclusief 60 rode decoraties en transformator, binnen 1 minuut opgezet!

Snel en gemakkelijk een kerstboom in uw etalage, kantoor of bedrijfspand neer zetten? Bestel dan de 1 minute tree, u krijgt de doos geleverd, welke u ook weer kunt gebruiken voor het opbergen van uw kerstboom. Alle decoratie en verlichting zitten reeds in de boom voorgemonteerd, zoals te zien in de video.

1 minute kerstboom in uw winkel?

De One-Minute-Tree is een volwaardige kerstboom van 180cm die in één minuut opgezet is. Compleet met energiezuinige ledverlichting, versieringen en kerstballen! Door de slimme constructie, waarbij de takken over de stam gedrapeerd worden, is het opzetten van deze kunstkerstboom echt super gemakkelijk gebeurd. Dit gemak maakt het een ideale boom voor het sfeervol aankleden van bedrijfspanden, etalages, beurzen en openbare ruimtes. De boom is voorzien van 150 LED lampjes in een warme witte kleur.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.