Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Hoe kan ik samenwerken met Lightsale?

Lightsale is importeur- groothandel met een adviserende rol. Zo voorzien wij onze relaties met onze professionele lichtadviezen. Het ontwikkelen van een goed en gedegen lichtadvies staat of valt bij de informatievoorziening vanuit de klant. Veelal werken wij vanuit een vrijblijvende afspraak vanuit onze showroom. Onze visie is dat een professioneel lichtadvies voor iedereen bereikbaar moet zijn; van middelgrote installateur tot eindklant.

Samenwerken met de professionals uit de installatiewereld

Bent u installateur? Wij werken graag met u samen. Onze dienstverlening is erop gericht u te ont-zorgen, leg uw project bij ons neer en wij werken een prachtig, onafhankelijk lichtadvies voor u uit. Of zoekt u slechts een calculatie, alles is mogelijk. Het gaat er ons om dat u meer tijd over houdt om te focussen waar u goed in bent. Onze lichtontwerpen worden gemaakt door onze HBO Lichtontwerper. Van creatief idee, tot gestandaardiseerde lichtwaardes op uw werkblad. Neem contact met ons op

lichtontwerp-almere-advies

Heeft u een bedrijf, of gaat u uw woning (ver)bouwen?

Ook voor de eindklant kan Lightsale de perfecte partner zijn. Onze ontwerpers zijn bekend met het maken van lichtplannen voor kantoren, horeca, winkels en residentiële woningen. Doordat wij louter werken met professionele producten worden onze ontwerpen altijd bij een installateur uit de regio neergelegd. De levering van artikelen gaat dus vaak in samenspraak met uw installateur. Is uw installateur geen klant bij ons? Geen nood, ook slechts projectmatige leveringen zijn mogelijk. Kijk hier voor lichtadvies

U zoekt een lichtoplossing, of product onder OEM mogelijkheden?

Voor een groot aantal relaties verzorgen wij de productie van ondermeer lichtlijnsystemen, led panels, waterdichte armaturen en technische inbouw- en opbouwspots. Samen met u stellen we een "list of demands" samen, zodat de verlichting aan al uw eisen voldoet. Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen in het produceren, maar denk ook aan de mogelijkheden tot financiering. De productie van verlichting wordt over het algemeen onder een "white-label" gedaan, of voorzien van uw eigen productcodes. Neem contact op voor uw eigen label.

Webshop bestellingen, hoe werkt het?

Sinds 2008 zijn wij online actief, uitgegroeid van simpele webshop tot inkoopsysteem. Tegenwoordig doet onze shop vooral dienst als catalogus van hardlopers; welke items zijn interessant, en waar werken wij veel mee. Er kan door iedereen in de shop besteld worden tegen de adviesprijzen van de fabrikant. Onze vaste relaties hebben een eigen inlogcode, zodat ze gebruik maken van gunstige inkoopvoordelen. Wij houden van een transparant systeem, u vindt bij ons dan ook online uitsluitend de adviesprijzen.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.