Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Ventilatoren › Plafond Fan zonder Licht

Plafond ventilatoren voor zowel in de winter als in de zomer! Verschillende standen zijn mogelijk. Ongekende design plafondventilatoren passen naadloos in elk interieur, zuinig in energieverbruik en verschillende afmetingen!

Inclusief BTW
Exclusief BTW

Design Plafond ventilatoren

Een plafondventilator kan in vele interieurs toegepast worden, en kan zeker een verkoelende werking in uw woning of appartement hebben. Wij beschikken over een klein assortiment hoogstaande ventilatoren, waarvan de kwaliteit uitmuntend is, en het gebruiksgemak extra hoog. De ventilatoren plaatst u gemakkelijk aan het plafond en zijn in sommige gevallen zelfs voorzien van een winter-stand. In deze winterstand draait de ventilator de andere kant op, waardoor een goede circulatie van uw verwarmde lucht plaats vindt.

Plafondventilator met afstandsbediening

De meegeleverde afstandsbediening is voorzien van een wandhouder en heeft een aantal standen. Door de IR ontvanger op uw ventilator kunt u met een simpele druk op de knop de ventilator op een andere stand laten draaien. Hoe langzamer de ventilator draait, hoe lager ook het energieverbruik zal zijn.

Design plafondventilator

Onze ventilatoren worden ontworpen in Spanje, en zijn dan ook van een gerenommeerd fabrikant. U weet zeker dat u een stukje kwaliteit in huis haalt, vandaar dat de meeste prijzen ook niet vergelijkbaar zijn met de prijzen van een bouwmarkt. Of bent u op zoek naar een plafond ventilator met verlichting?
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.